Ajax heeft dringend versterking nodig op verschillende posities

ajax

Met het vertrek van Jurriën Timber en Dusan Tadic heeft technisch directeur Sven Mislintat er nog een hoofdpijndossier bij in Amsterdam. Ajax staat voor de uitdaging om de selectie te versterken en Mislintat zal hard aan het werk moeten om geschikte spelers aan te trekken. VoetbalNieuws heeft de posities waarop versterking nodig is op een rijtje gezet.

Verdediging

Met het vertrek van Jurriën Timber is er een gat ontstaan in de verdediging van Ajax. Timber was een belangrijke speler en het zal niet gemakkelijk zijn om zijn kwaliteiten te vervangen. Mislintat zal op zoek moeten naar een ervaren verdediger die de leiding kan nemen in de defensie.

Daarnaast is er ook behoefte aan een back-up voor de rechtsbackpositie. Met het vertrek van Timber is er een gebrek aan opties op die positie. Een nieuwe speler die zowel als centrale verdediger en als rechtsback kan spelen, zou een waardevolle aanwinst zijn voor Ajax.

Aanval

Het vertrek van Dusan Tadic laat een groot gat achter in de aanval van Ajax. Tadic was een van de topscorers van het team en zijn doelpunten zullen gemist worden. Mislintat zal op zoek moeten naar een speler met een vergelijkbaar doelpuntenrecord en creativiteit om het team te versterken.

Daarnaast is er behoefte aan een extra spits. Met het vertrek van Tadic is er een gebrek aan opties in de voorhoede. Een nieuwe spits met scorend vermogen en snelheid zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team.

Middenveld

Hoewel het middenveld van Ajax al sterk is, kan er altijd behoefte zijn aan versterking. Mislintat zal moeten kijken naar spelers die zowel verdedigend als aanvallend kunnen spelen om de balans in het team te behouden.

Daarnaast is er behoefte aan een creatieve middenvelder die het spel kan verdelen en kansen kan creëren voor de aanvallers. Een speler met een goede passing en visie zou een waardevolle aanwinst zijn voor Ajax.

Al met al heeft Ajax dringend versterking nodig op verschillende posities. Het vertrek van Jurriën Timber en Dusan Tadic heeft een grote impact op het team en het is aan technisch directeur Sven Mislintat om geschikte spelers aan te trekken. Verdediging, aanval en middenveld zijn allemaal posities waarop versterking nodig is en het is belangrijk dat Mislintat de juiste spelers vindt om het team te versterken en competitief te blijven in zowel nationale als internationale competities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *