Ajax richt zich op Josip Sutalo als opvolger van Jurriën Timber

Volgens De Telegraaf heeft Ajax zijn oog laten vallen op Josip Sutalo van Dinamo Zagreb als mogelijke opvolger van Jurriën Timber, die onlangs de club heeft verlaten. Sutalo, een Kroatische international, wordt gezien als een veelbelovend talent en zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor het team van Ajax.

Met het vertrek van Jurriën Timber, die naar alle waarschijnlijkheid naar het buitenland zal vertrekken, is Ajax op zoek naar een geschikte vervanger. De club heeft naar verluidt Sutalo geïdentificeerd als een speler die de potentie heeft om in de voetsporen van Timber te treden. Sutalo heeft indruk gemaakt bij Dinamo Zagreb en heeft zich ook laten zien in het nationale team van Kroatië.

De 21-jarige Sutalo staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om het spel te lezen. Hij heeft een goede fysieke gesteldheid en is technisch vaardig, waardoor hij zowel in het centrum als op de rechtsbackpositie kan spelen. Zijn veelzijdigheid en potentieel maken hem een aantrekkelijke optie voor Ajax.

Als Ajax erin slaagt om Sutalo aan te trekken, zou dit een belangrijke versterking zijn voor de verdediging van de club. Met zijn jeugdige energie en talent zou hij kunnen bijdragen aan het succes van Ajax in zowel nationale als internationale competities. Bovendien zou zijn komst de concurrentie binnen het team vergroten en de spelers motiveren om op hun best te presteren.

Het is echter nog niet bekend of Dinamo Zagreb bereid is om Sutalo te laten gaan. De club zal waarschijnlijk een aanzienlijke transfersom vragen voor de jonge verdediger, gezien zijn potentieel en internationale ervaring. Ajax zal dus mogelijk moeten onderhandelen om tot een overeenkomst te komen.

Al met al lijkt Josip Sutalo een veelbelovende kandidaat te zijn voor Ajax als opvolger van Jurriën Timber. Zijn verdedigende kwaliteiten, veelzijdigheid en jeugdige energie maken hem een interessante aanwinst voor de club. Het is nu aan Ajax om te beslissen of ze bereid zijn om de benodigde stappen te zetten om Sutalo naar Amsterdam te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *