Sergiño Dest vastberaden om zijn plek bij FC Barcelona te veroveren

Na een teleurstellend seizoen bij AC Milan, waar hij slechts acht wedstrijden speelde in de Serie A, is Sergiño Dest vastbesloten om zichzelf te bewijzen bij FC Barcelona. De Amerikaanse oud-rechtsback van Ajax is vastberaden om tijdens de voorbereiding te laten zien wat hij in huis heeft.

Dest werd afgelopen seizoen uitgeleend aan AC Milan in de hoop meer speeltijd te krijgen en zich verder te ontwikkelen. Helaas slaagde hij er niet in om een onuitwisbare indruk achter te laten bij de Italiaanse club. Desondanks blijft de jonge verdediger optimistisch en gelooft hij dat hij zijn kwaliteiten kan laten zien bij FC Barcelona.

“Ik moet mezelf bewijzen tijdens de voorbereiding”, verklaart Dest. “Ik heb het gevoel dat ik dat kan en ik zal het bewijzen. Ik ben vastberaden om mijn plek bij FC Barcelona te veroveren en te laten zien wat ik waard ben.”

Dest is zich ervan bewust dat hij concurrentie heeft van ervaren spelers bij FC Barcelona, maar hij ziet dit als een kans om van hen te leren en zichzelf te verbeteren. Hij is vastbesloten om hard te werken en te laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team.

De jonge Amerikaan heeft al laten zien wat hij in zijn mars heeft tijdens zijn tijd bij Ajax, waar hij indruk maakte met zijn snelheid, techniek en verdedigende kwaliteiten. Nu is het aan hem om deze kwaliteiten opnieuw te tonen en te laten zien dat hij klaar is voor het grote werk bij FC Barcelona.

Dest is vastberaden om zijn teleurstellende seizoen bij AC Milan achter zich te laten en zich te bewijzen bij FC Barcelona. Hij is vastbesloten om zijn plek in het team te veroveren en te laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor de club. Met zijn talent en vastberadenheid heeft Dest alle ingrediënten in huis om succesvol te zijn bij FC Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *