Alireza Jahanbakhsh en Quinten Timber wijzen Ajax af tijdens Feyenoord open dag

Tijdens de open dag van Feyenoord werden Alireza Jahanbakhsh en Quinten Timber geconfronteerd met een opmerkelijke vraag: zouden ze bij Ajax gaan spelen als ze gescout zouden worden door de Amsterdammers? De reactie van Timber was duidelijk en met een knipoog: “We praten hier niet over Ajax.”

De rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax is al decennialang een belangrijk onderdeel van het Nederlandse voetbal. De supporters van beide clubs staan bekend om hun passie en rivaliteit, wat resulteert in intense wedstrijden en een sterke rivaliteit tussen spelers en fans.

Op de open dag van Feyenoord kregen Jahanbakhsh en Timber de kans om de liefde en loyaliteit voor hun club te tonen. De vraag over een mogelijke overstap naar Ajax was dan ook een uitdaging voor de spelers. Maar hun reactie was duidelijk: ze zijn trouw aan Feyenoord en hebben geen interesse om voor de aartsrivaal te spelen.

Deze reactie is niet verrassend, gezien de geschiedenis en rivaliteit tussen de twee clubs. Spelers die de overstap maken van Feyenoord naar Ajax of andersom worden vaak met argwaan bekeken door de fans. Het is een teken van verraad en gebrek aan loyaliteit aan de club waar ze vandaan komen.

De rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax gaat verder dan alleen de spelers. Het is een strijd tussen twee steden, Rotterdam en Amsterdam, die elk hun eigen identiteit en trots hebben. De supporters van beide clubs zijn gepassioneerd en zetten zich volledig in voor hun team.

De open dag van Feyenoord is een belangrijk evenement voor de club en de fans. Het is een kans voor de supporters om hun favoriete spelers te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en de sfeer van het stadion te ervaren. Het is ook een gelegenheid voor de spelers om hun waardering te tonen voor de steun van de fans en hun loyaliteit aan de club.

De reactie van Jahanbakhsh en Timber tijdens de open dag van Feyenoord toont hun toewijding aan de club en hun respect voor de rivaliteit met Ajax. Het is een geruststelling voor de fans dat hun spelers niet zomaar zouden overstappen naar de aartsrivaal, zelfs als ze daarvoor gescout zouden worden.

De rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax zal altijd blijven bestaan en zal altijd een belangrijk onderdeel zijn van het Nederlandse voetbal. Het is een strijd die de passie en trots van beide clubs en hun supporters weerspiegelt. En de reactie van Jahanbakhsh en Timber tijdens de open dag van Feyenoord is een bevestiging van die rivaliteit en de loyaliteit van de spelers aan hun club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *