Quiten Timber herinnert zich pijnlijke nederlaag tegen AS Roma

Tijdens de persconferentie op de open dag van Feyenoord werd Quiten Timber geconfronteerd met de vraag welke verloren wedstrijd hij nog steeds het meest betreurt. In eerste instantie leek het geheugen van de jonge voetballer hem in de steek te laten, aangezien hij even niet meer wist of Feyenoord vorig seizoen überhaupt een wedstrijd had verloren. Na een moment van nadenken herinnerde hij zich echter de pijnlijke nederlaag tegen AS Roma.

Timber, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, gaf toe dat de wedstrijd tegen AS Roma een zware klap was voor het team. De ontmoeting vond plaats in de kwartfinales van de UEFA Europa League en eindigde in een 2-1 nederlaag voor Feyenoord. Het doelpunt van AS Roma viel in de laatste minuten van de wedstrijd, waardoor de Rotterdamse club werd uitgeschakeld.

De verdediger beschreef de sfeer in het stadion als intens en emotioneel. Het geluid van de supporters die hun team aanmoedigden en de spanning op het veld zorgden voor een onvergetelijke ervaring. Ondanks de teleurstelling van de nederlaag, benadrukte Timber dat het een eer was om tegen zo’n sterke tegenstander te spelen.

Timber sprak ook over de lessen die hij heeft geleerd van de wedstrijd tegen AS Roma. Hij benadrukte het belang van concentratie en het vermogen om tot het einde toe gefocust te blijven. Deze ervaring heeft hem geholpen om zijn mentale veerkracht te versterken en zich verder te ontwikkelen als professionele voetballer.

Hoewel de nederlaag tegen AS Roma pijnlijk was, heeft Timber het vermogen om zich te herpakken en vooruit te kijken. Hij is vastbesloten om zijn best te doen en te blijven groeien als speler. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid zal hij er alles aan doen om in de toekomst nog meer successen te behalen met Feyenoord.

De persconferentie eindigde met een vraag over de doelen van Timber voor het komende seizoen. Hij gaf aan dat hij zich wil blijven ontwikkelen en een belangrijke bijdrage wil leveren aan het succes van het team. Met zijn talent en vastberadenheid is Quiten Timber een veelbelovende speler om in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *