Hakim Ziyech niet opgenomen in Chelsea’s trainingskamp: Transfer op komst?

Chelsea heeft aangekondigd dat Hakim Ziyech niet zal deelnemen aan het aankomende trainingskamp in de Verenigde Staten. De Marokkaanse aanvaller zal in Engeland blijven, wat de speculaties over een mogelijke transfer verder aanwakkert.

In een officiële verklaring heeft Chelsea bevestigd dat Ziyech niet opgenomen zal worden in de selectie voor het trainingskamp. Hoewel de club geen specifieke reden heeft gegeven voor deze beslissing, heeft het wel de deur opengezet voor een mogelijke transfer van de speler.

Ziyech, die in de zomer van 2020 van Ajax naar Chelsea kwam, heeft een wisselvallig seizoen achter de rug. Hoewel hij enkele indrukwekkende optredens heeft gehad, heeft hij ook te maken gehad met blessures en inconsistentie in zijn spel. Dit heeft geleid tot speculaties over zijn toekomst bij de club.

Met het uitsluiten van Ziyech van het trainingskamp lijkt Chelsea te hinten op een mogelijke verkoop van de speler. Dit kan te maken hebben met het feit dat de club momenteel bezig is met het versterken van de selectie, met name op het gebied van aanvallende spelers.

De afwezigheid van Ziyech in het trainingskamp biedt ook andere clubs de mogelijkheid om hun interesse in de speler kenbaar te maken. Verschillende geruchten hebben al de ronde gedaan over mogelijke geïnteresseerde clubs, waaronder AC Milan en Sevilla.

Hoewel het nog niet duidelijk is waar de toekomst van Ziyech ligt, lijkt een transfer steeds waarschijnlijker te worden. Chelsea lijkt bereid te zijn om de speler te laten gaan, mits de juiste aanbieding wordt gedaan.

De komende weken zullen cruciaal zijn voor Ziyech en zijn toekomst bij Chelsea. Als er geen transfer plaatsvindt, zal hij zich moeten bewijzen tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen om zijn plaats in het team te behouden.

Al met al is de beslissing van Chelsea om Ziyech niet mee te nemen naar het trainingskamp een duidelijk signaal dat er veranderingen op komst zijn. Fans zullen gespannen afwachten om te zien waar de toekomst van de getalenteerde Marokkaanse aanvaller ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *