Lionel Messi tekent bij Inter Miami: Wat wordt zijn salaris?

Na maanden van speculatie en geruchten is het eindelijk officieel: Lionel Messi zal de overstap maken van Paris Saint-Germain naar Inter Miami. De Amerikaanse club heeft de strijd om de Argentijnse superster gewonnen van zowel het grote geld van Al-Hilal als Messi’s oude liefde FC Barcelona. Maar wat gaat Messi eigenlijk verdienen bij zijn nieuwe club?

Volgens bronnen dicht bij de onderhandelingen zal Messi een lucratief contract tekenen bij Inter Miami. Het salaris van de 34-jarige aanvaller zal naar verluidt rond de 50 miljoen euro per jaar liggen. Dit maakt Messi een van de best betaalde voetballers ter wereld.

Naast zijn basissalaris zal Messi ook profiteren van verschillende bonussen en sponsordeals. Het is bekend dat de Argentijnse sterspeler een aantal lucratieve sponsorcontracten heeft met grote merken zoals Adidas en Pepsi. Deze deals zullen naar verwachting nog meer geld in het laatje brengen voor Messi.

De transfer van Messi naar Inter Miami is niet alleen financieel aantrekkelijk voor de speler zelf, maar ook voor de club. De komst van de Argentijnse superster zal ongetwijfeld zorgen voor een enorme toename in populariteit en merchandising. Inter Miami zal profiteren van de wereldwijde bekendheid en het charisma van Messi, wat zal resulteren in hogere inkomsten uit kaartverkoop, sponsordeals en merchandise.

De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor Messi’s debuutseizoen bij Inter Miami. De club hoopt dat de aanvaller zijn magische spel zal voortzetten en hen naar succes zal leiden in de Major League Soccer. Met Messi aan boord zal Inter Miami ongetwijfeld een geduchte concurrent worden voor andere clubs in de competitie.

Al met al is de transfer van Lionel Messi naar Inter Miami een win-win situatie voor zowel de speler als de club. Messi zal een vorstelijk salaris verdienen en profiteren van lucratieve sponsordeals, terwijl Inter Miami kan rekenen op een enorme boost in populariteit en inkomsten. Voetbalfans over de hele wereld zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Messi in de Verenigde Staten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder