Santiago Gimenez moet nog minimaal één jaar bij Feyenoord blijven, volgens Dirk Kuyt

Santiago

In de nieuwste aflevering van de podcast #DoneDeal van VoetbalPrimeur heeft voormalig Feyenoord-speler Dirk Kuyt zijn mening gegeven over het toekomstige verblijf van Santiago Gimenez bij de club. Kuyt is van mening dat de jonge Argentijn nog minimaal één jaar bij Feyenoord moet blijven, omdat er nog veel moois te wachten staat in Rotterdam-Zuid.

Gimenez, een 21-jarige aanvaller, maakte afgelopen zomer de overstap van het Argentijnse Club Atlético Talleres naar Feyenoord. Sinds zijn komst heeft hij indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelpunten. Dit heeft geleid tot speculaties over een mogelijke transfer naar een andere club.

Dirk Kuyt, die zelf een legendarische status heeft bij Feyenoord, is echter van mening dat Gimenez nog niet klaar is bij de Rotterdamse club. In de podcast benadrukt Kuyt dat het belangrijk is voor jonge spelers om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen voordat ze de stap naar een grotere competitie maken.

Volgens Kuyt heeft Gimenez nog veel potentieel dat hij kan benutten bij Feyenoord. Hij gelooft dat de Argentijnse aanvaller nog kan groeien en belangrijke bijdragen kan leveren aan het team. Kuyt wijst op het belang van stabiliteit en continuïteit voor een jonge speler, en benadrukt dat Gimenez nog veel kan leren van de ervaren spelers en de trainersstaf van Feyenoord.

Daarnaast wijst Kuyt op de ambitie van Feyenoord om weer mee te strijden om de titel in de Eredivisie. Hij gelooft dat Gimenez een belangrijke rol kan spelen in het behalen van dit doel. Door nog minimaal één jaar bij Feyenoord te blijven, kan Gimenez zich verder ontwikkelen en zijn stempel drukken op het succes van de club.

De woorden van Kuyt zullen ongetwijfeld de fans van Feyenoord geruststellen, die hopen dat Gimenez nog een seizoen in het rood-witte shirt zal spelen. Met zijn talent en potentieel kan hij een belangrijke speler worden voor de club en een publiekslieveling worden.

Al met al lijkt het erop dat Santiago Gimenez nog minimaal één jaar bij Feyenoord zal blijven, zoals Dirk Kuyt suggereert. Het is een spannende tijd voor de jonge Argentijn, die de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en zijn stempel te drukken op het succes van Feyenoord. De fans kunnen uitkijken naar nog meer mooie momenten van Gimenez in het rood-witte shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *