Thiago Messi verrast publiek met panna tijdens presentatie vader Lionel Messi bij Inter Miami

Tijdens de recente presentatie van Lionel Messi bij Inter Miami, stond niet alleen de Argentijnse superster zelf in de schijnwerpers. Zijn zoon, Thiago Messi, zorgde voor een verrassend en vermakelijk moment tijdens het evenement.

Terwijl Lionel Messi het veld betrad en begroet werd door het enthousiaste publiek, besloot Thiago om zijn voetbalvaardigheden te tonen. In een spontane actie daagde hij een van de spelers uit en gaf hem een panna, wat betekent dat hij de bal tussen de benen van zijn tegenstander door speelde. Dit zorgde voor een golf van gelach en applaus vanaf de tribunes.

Het is niet de eerste keer dat Thiago zijn vader op deze manier imiteert. Als zoon van een van de beste voetballers ter wereld, heeft hij ongetwijfeld veel tijd doorgebracht op voetbalvelden en heeft hij de kunst van het panna geven goed onder de knie gekregen.

Deze spontane actie van Thiago toont niet alleen zijn eigen vaardigheden, maar benadrukt ook de sterke band tussen vader en zoon. Lionel Messi heeft vaak gesproken over de invloed die zijn kinderen op hem hebben en hoe ze hem inspireren om zijn best te doen, zowel op als buiten het veld.

De aanwezigheid van Thiago tijdens de presentatie van zijn vader bij Inter Miami voegt een extra dimensie toe aan het evenement. Het laat zien dat voetbal niet alleen een passie is voor Lionel Messi, maar ook voor zijn hele gezin. Het is een moment van trots en vreugde voor de Messi-familie, dat gedeeld wordt met de fans en het publiek.

Terwijl Lionel Messi zich voorbereidt op een nieuw hoofdstuk in zijn carrière bij Inter Miami, is het duidelijk dat zijn zoon Thiago ook zijn eigen weg in de voetbalwereld zal volgen. Met zijn indrukwekkende vaardigheden en de steun van zijn vader zal Thiago ongetwijfeld zijn eigen successen behalen en zijn eigen fans inspireren.

De panna van Thiago tijdens de presentatie van Lionel Messi bij Inter Miami zal nog lang herinnerd worden als een grappig en hartverwarmend moment. Het toont de liefde voor voetbal binnen de Messi-familie en herinnert ons eraan dat zelfs de grootste sterren ook gewoon trotse ouders zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder