West Ham United richt zich op Leon Goretzka als versterking voor het middenveld

leon

West Ham United is op zoek naar een geschikte vervanger voor Declan Rice, die onlangs voor een recordbedrag naar Arsenal vertrok. De Londense club heeft nu zijn oog laten vallen op de Duitse middenvelder Leon Goretzka, zo meldt Sky Sport.

Met het vertrek van Rice, die voor maar liefst 120 miljoen euro de overstap maakte naar Arsenal, heeft West Ham United een belangrijke speler verloren op het middenveld. Om dit gat op te vullen, heeft de club zijn pijlen gericht op Goretzka, die momenteel speelt voor Bayern München.

Goretzka, 26 jaar oud, staat bekend om zijn veelzijdigheid en technische vaardigheden op het middenveld. Hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd bij Bayern München, waar hij sinds 2018 speelt. Met zijn sterke spel en doelpunten heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het succes van de club in zowel de Bundesliga als de Champions League.

De interesse van West Ham United in Goretzka is niet verrassend, gezien zijn kwaliteiten en ervaring op het hoogste niveau. Het zou een grote stap vooruit zijn voor de Londense club om zo’n getalenteerde speler aan te trekken. Bovendien zou het de ambities van West Ham United om zich te vestigen in de top van de Premier League versterken.

Hoewel Goretzka momenteel nog onder contract staat bij Bayern München, is het niet uitgesloten dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging. West Ham United zou naar verluidt bereid zijn om een aanzienlijk bedrag neer te leggen om de Duitse international naar Londen te halen.

De komst van Goretzka zou een grote impuls geven aan het middenveld van West Ham United, dat nu een belangrijke speler mist na het vertrek van Rice. Met zijn ervaring, technische vaardigheden en doelpunten zou Goretzka een waardevolle toevoeging zijn aan het team van manager David Moyes.

Al met al lijkt West Ham United serieus geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van Leon Goretzka als versterking voor het middenveld. De Duitse international zou een belangrijke rol kunnen spelen in de ambities van de club om zich te vestigen in de top van de Premier League. Het is nu afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden en of Goretzka openstaat voor een nieuw avontuur bij West Ham United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *