Feyenoord bereidt derde bod voor op Luka Ivanusec

Luka-Ivanušec

Feyenoord is vastberaden om Luka Ivanusec naar Rotterdam te halen en is van plan om binnenkort een derde bod uit te brengen op de talentvolle middenvelder. Het tweede bod van de Rotterdammers werd afgewezen, maar volgens 1908.nl is het verschil met de vraagprijs van Dinamo Zagreb nog maar een paar ton.

De interesse van Feyenoord in Ivanusec is niet nieuw. De 22-jarige Kroaat heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Dinamo Zagreb en wordt gezien als een veelbelovend talent. Met zijn technische vaardigheden, snelheid en doelgerichtheid heeft hij de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa.

Het eerste bod van Feyenoord werd al snel afgewezen door Dinamo Zagreb, maar dat weerhield de Rotterdammers er niet van om een tweede bod uit te brengen. Hoewel dit bod ook werd afgewezen, is het verschil met de vraagprijs van de Kroatische club nu minimaal. Feyenoord is vastbesloten om Ivanusec naar De Kuip te halen en is bereid om nog een stap verder te gaan om dit te realiseren.

Met het derde bod hoopt Feyenoord de deal rond te krijgen en Ivanusec te overtuigen om voor de club te kiezen. De middenvelder zou een waardevolle aanvulling zijn op het team van trainer Arne Slot, die op zoek is naar versterkingen om de concurrentie aan te gaan in de Eredivisie en Europa League.

De komst van Ivanusec zou niet alleen sportief gezien een goede zet zijn voor Feyenoord, maar ook commercieel gezien. De Kroaat heeft een grote fanbase en zijn aanwezigheid zou kunnen leiden tot een toename van de populariteit van de club, zowel nationaal als internationaal.

Hoewel het nog afwachten is of het derde bod van Feyenoord geaccepteerd zal worden, blijft de club optimistisch. De onderhandelingen zijn nog gaande en beide partijen lijken vastberaden om tot een overeenkomst te komen. Het is nu een kwestie van geduld en afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt.

Al met al is het duidelijk dat Feyenoord er alles aan doet om Luka Ivanusec naar de club te halen. Met een derde bod in de maak en een minimale kloof tussen de vraagprijs en het laatste bod, lijkt een overgang steeds realistischer te worden. De komst van Ivanusec zou een grote versterking zijn voor Feyenoord en de fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien in De Kuip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *