Ajax maakt opstelling bekend voor oefenduel met Shakhtar Donetsk

Ajax heeft de opstelling bekendgemaakt voor het aankomende oefenduel tegen Shakhtar Donetsk. De Amsterdammers zullen het veld betreden met een mix van ervaren spelers en nieuwkomers, waaronder doelman Jay Gorter en aanwinst Benjamin Tahirovic.

Doelmannen

De keuze voor Jay Gorter als doelman is opvallend. De 20-jarige keeper maakte afgelopen seizoen indruk bij Go Ahead Eagles en verdiende daarmee een transfer naar Ajax. Dit oefenduel biedt hem de kans om zich te bewijzen in het eerste elftal van de Amsterdammers. Met zijn uitstekende reflexen en goede positionering heeft Gorter het potentieel om een belangrijke speler te worden voor Ajax.

Naast Gorter zal ook Kjell Scherpen, de andere doelman van Ajax, de nodige speeltijd krijgen. Scherpen heeft al ervaring op het hoogste niveau en zal zijn kwaliteiten tonen om de concurrentiestrijd aan te gaan met Gorter.

Nieuwe aanwinst

Een andere opvallende naam in de opstelling is Benjamin Tahirovic. De 18-jarige aanvaller werd onlangs aangetrokken door Ajax en zal zijn eerste minuten maken als Ajax-speler. Tahirovic wordt gezien als een groot talent en heeft al indruk gemaakt tijdens de trainingen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het aanvallende spel van Ajax.

Ervaring en talent

Naast de nieuwkomers zal Ajax ook vertrouwen op de ervaren spelers in de opstelling. Met namen als Dusan Tadic, Davy Klaassen en Daley Blind beschikt Ajax over spelers met veel ervaring en leiderschap. Zij zullen het team leiden en de jongere spelers ondersteunen tijdens het oefenduel.

Het oefenduel met Shakhtar Donetsk biedt Ajax de mogelijkheid om nieuwe tactieken uit te proberen en spelers te testen. Het is een belangrijke stap in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De fans kunnen uitkijken naar een spannende wedstrijd waarin zowel ervaren spelers als nieuwkomers de kans krijgen om zich te laten zien.

Met een sterke opstelling en een mix van ervaring en talent is Ajax klaar om de uitdaging aan te gaan tegen Shakhtar Donetsk. Het belooft een interessant oefenduel te worden waarin de spelers kunnen laten zien wat ze in huis hebben. De fans kunnen rekenen op een boeiende wedstrijd vol actie en doelpunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *