Maurice Steijn betreurt vertrek Jurriën Timber en Dusan Tadic bij Ajax

maurice-steyn

Trainer Maurice Steijn van Ajax heeft zijn teleurstelling geuit over het vertrek van Jurriën Timber en Dusan Tadic bij de club. Steijn had graag gezien dat deze “topprofs” bij Ajax waren gebleven.

Timber en Tadic hebben beide een belangrijke rol gespeeld in het succes van Ajax in de afgelopen seizoenen. Jurriën Timber, een jonge en getalenteerde verdediger, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de verdediging. Dusan Tadic, een ervaren aanvaller, was een van de belangrijkste spelers van het team en heeft veel doelpunten en assists op zijn naam staan.

Steijn erkent het belang van deze spelers voor het team en betreurt het dat ze Ajax hebben verlaten. Hij gelooft dat ze nog veel kunnen bijdragen aan het succes van de club en had ze graag willen behouden. Het vertrek van deze spelers zal een uitdaging vormen voor Ajax om hun posities op te vullen en hetzelfde niveau van prestaties te behouden.

Desondanks begrijpt Steijn ook dat spelers soms de keuze maken om verder te gaan en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hij wenst Timber en Tadic veel succes in hun verdere carrière en hoopt dat ze blijven excelleren op het hoogste niveau.

Als trainer zal Steijn nu moeten kijken naar de mogelijkheden om het team te versterken en nieuwe talenten te ontwikkelen. Hij is vastberaden om Ajax competitief te houden en te blijven strijden voor prijzen.

De teleurstelling van Steijn over het vertrek van Timber en Tadic laat zien hoe belangrijk deze spelers waren voor Ajax. Hun vertrek zal ongetwijfeld een impact hebben op het team, maar het is aan Steijn en de rest van de club om hiermee om te gaan en nieuwe successen na te streven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *