Tijjani Reijnders had de keuze tussen AC Milan, FC Barcelona en de Premier League

tijana

Tijjani Reijnders heeft zijn transfer naar AC Milan woensdagmiddag afgerond, maar de middenvelder had ook de mogelijkheid om naar FC Barcelona te gaan of in de Premier League te spelen. Dit onthult hij in een interview met De Telegraaf.

Reijnders, die de afgelopen jaren indruk heeft gemaakt bij AZ, stond in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. Naast AC Milan waren ook FC Barcelona en enkele Premier League-clubs geïnteresseerd in zijn diensten.

In het interview met De Telegraaf vertelt Reijnders dat hij uiteindelijk voor AC Milan heeft gekozen vanwege de historie en het prestige van de club. “AC Milan is een van de grootste clubs ter wereld en heeft een rijke geschiedenis. Het is een eer om voor zo’n club te mogen spelen”, aldus de middenvelder.

Hoewel FC Barcelona en de Premier League ook aantrekkelijke opties waren, was Reijnders ervan overtuigd dat AC Milan de beste keuze voor zijn carrière was. “Ik heb goed nagedacht over mijn beslissing en uiteindelijk voelde AC Milan als de juiste stap voor mij. Ik geloof dat ik hier mijn spel verder kan ontwikkelen en mezelf kan bewijzen op het hoogste niveau”, legt hij uit.

Reijnders kijkt uit naar zijn avontuur bij AC Milan en is vastbesloten om succesvol te zijn bij de Italiaanse club. “Ik ben erg gemotiveerd en kan niet wachten om te beginnen. Ik zal hard werken en alles geven om het vertrouwen van de club en de fans waar te maken”, zegt hij.

Met zijn overstap naar AC Milan treedt Reijnders in de voetsporen van Nederlandse voetballegendes zoals Marco van Basten, Ruud Gullit en Clarence Seedorf, die allen succesvol waren bij de Italiaanse club. Reijnders hoopt in hun voetsporen te treden en zijn stempel te drukken op het internationale podium.

De transfer van Reijnders naar AC Milan is een grote stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich te meten met de beste spelers ter wereld. Het is een spannend hoofdstuk in zijn loopbaan en de middenvelder is vastberaden om te laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Met zijn talent, ambitie en de steun van AC Milan heeft Reijnders alle ingrediënten om uit te groeien tot een van de grote sterren in het internationale voetbal. De fans van AC Milan kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende Nederlandse middenvelder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *