André Onana maakt transfer naar Manchester United bekend op Instagram

onana

De geruchtenmolen draaide al enige tijd op volle toeren, maar nu is het officieel: André Onana maakt de overstap naar Manchester United. De talentvolle doelman heeft zijn vertrek bij Internazionale aangekondigd via een emotionele post op Instagram, waarin hij afscheid neemt van de fans.

De transfer van Onana naar Manchester United is een grote stap in zijn carrière. De 25-jarige Kameroener heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt bij Internazionale, waar hij uitgroeide tot een van de beste keepers ter wereld. Zijn uitstekende reflexen, goede positionering en leiderschap op het veld hebben hem geliefd gemaakt bij zowel de fans als zijn teamgenoten.

In zijn post op Instagram bedankt Onana de fans van Internazionale voor hun steun en liefde gedurende zijn tijd bij de club. Hij beschrijft zijn tijd in Milaan als een onvergetelijke ervaring en zegt dat hij altijd een speciale band zal blijven voelen met de club. Onana belooft zijn uiterste best te zullen doen om zijn nieuwe club, Manchester United, trots te maken.

De transfer van Onana naar Manchester United is een grote aanwinst voor de Engelse club. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal hij een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van de defensie. Bovendien past Onana goed in het spelconcept van Manchester United, dat bekend staat om zijn aanvallende speelstijl en snelle omschakelingen.

De fans van Manchester United zijn dan ook enthousiast over de komst van Onana. Op social media stromen de positieve reacties binnen, waarin de fans hun vertrouwen uitspreken in de nieuwe doelman. Ze zijn ervan overtuigd dat Onana een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team en hopen op succesvolle jaren met hem onder de lat.

Voor Onana zelf is de transfer naar Manchester United een droom die uitkomt. Hij heeft altijd al de ambitie gehad om op het hoogste niveau te spelen en met deze stap maakt hij die droom waar. Onana kijkt ernaar uit om te spelen in de Premier League en zichzelf verder te ontwikkelen als doelman.

De transfer van André Onana naar Manchester United is een feit. De doelman heeft zijn vertrek bij Internazionale aangekondigd via Instagram en kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur in Engeland. De fans van Manchester United kunnen niet wachten om Onana in actie te zien en hopen op succesvolle jaren met hem onder de lat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *