PSV-selectie geniet van avontuurlijke waterfietstrip tijdens trainingskamp in Oostenrijk

psv

De PSV-selectie beleeft een geweldige tijd tijdens hun trainingskamp in Oostenrijk. Op de officiële kanalen van PSV is te zien hoe de spelers zich vermaken tijdens een ‘rustige’ waterfietstrip. Hoewel het woord ‘rustig’ tussen aanhalingstekens staat, blijkt dat sommige spelers hun jeugdige kant naar boven laten komen. Er wordt gelachen, geplaagd en zelfs een ander voertuig wordt gebruikt om spelers te beuken.

Op de beelden is te zien hoe Ibrahim Sangaré breeduit lacht wanneer Joey Veerman een deel van de waterfiets op zijn kop houdt. Het is duidelijk dat de spelers een goede band hebben en plezier maken tijdens deze activiteit. Het is mooi om te zien hoe ze even kunnen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap buiten het voetbalveld.

Maar het avontuurlijke karakter van de waterfietstrip wordt nog duidelijker wanneer André Ramalho een kans ziet om een ander voertuig met spelers te beuken. Dit zorgt voor een hilarisch moment waarbij de spelers elkaar uitdagen en de competitieve geest naar boven komt. Het is duidelijk dat de PSV-selectie niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een hecht team vormt.

Het trainingskamp in Oostenrijk biedt de spelers de mogelijkheid om even weg te zijn van de dagelijkse routine en zich te focussen op teambuilding en het verbeteren van hun spel. Naast de intensieve trainingen is het belangrijk om ook ontspanning en plezier te hebben. Deze waterfietstrip is daar een perfect voorbeeld van.

De beelden laten zien dat de spelers genieten van het prachtige landschap en de frisse lucht tijdens hun wateravontuur. Het is een welkome afwisseling van het stadion en de trainingsvelden. Het geeft de spelers de kans om even los te komen van de druk en stress van het professionele voetbal en gewoon plezier te hebben met hun teamgenoten.

Al met al is het duidelijk dat de PSV-selectie niet alleen hard werkt tijdens hun trainingskamp, maar ook plezier maakt en geniet van elkaars gezelschap. Deze waterfietstrip is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en de spelers op een andere manier te leren kennen. Het is een moment van ontspanning en avontuur in een prachtige omgeving. Het laat zien dat voetbal niet alleen draait om prestaties op het veld, maar ook om het creëren van mooie herinneringen en sterke banden tussen spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder