Milos Kerkez maakt indruk tijdens eerste training bij Bournemouth

De Servische voetballer Milos Kerkez heeft zijn eerste training bij Bournemouth succesvol afgerond. De miljoenenaankoop van AZ werd tijdens de training nauwlettend in de gaten gehouden door de Engelse club. Opvallend was de directe klik tussen Kerkez en Justin Kluivert, de Nederlandse speler met wie hij mogelijk een sterk duo zal vormen op de linkerflank.

Kerkez, die onlangs voor een recordbedrag werd overgenomen van AZ, liet tijdens de training zien waarom Bournemouth zoveel vertrouwen in hem heeft. Met zijn technische vaardigheden en snelheid wist hij indruk te maken op zijn nieuwe teamgenoten en de technische staf. Hij toonde zich een ware aanwinst voor het team.

Vooral de samenwerking tussen Kerkez en Kluivert viel op tijdens de training. Beide spelers leken moeiteloos op elkaar ingespeeld te zijn en vonden elkaar gemakkelijk op het veld. De snelle combinaties en slimme loopacties beloven veel goeds voor de toekomst van Bournemouth.

Trainer Eddie Howe was dan ook zeer tevreden met de prestaties van Kerkez tijdens zijn eerste training. Hij benadrukte het belang van een goede samenwerking tussen de spelers en was blij om te zien dat Kerkez en Kluivert direct een klik hadden. Howe is ervan overtuigd dat dit duo een grote impact kan hebben op de linkerflank van het team.

De komst van Kerkez naar Bournemouth heeft voor veel opwinding gezorgd onder de fans. De Servische aanvaller heeft in zijn tijd bij AZ laten zien over veel talent te beschikken en wordt gezien als een van de grootste beloftes in het Europese voetbal. De supporters van Bournemouth kijken dan ook reikhalzend uit naar zijn debuut in het shirt van hun club.

Met de toevoeging van Kerkez hoopt Bournemouth zich verder te versterken en mee te strijden in de top van de Engelse competitie. De club heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet en wil nu ook op internationaal niveau succes behalen. Met spelers als Kerkez en Kluivert lijkt dit zeker mogelijk te zijn.

Al met al was de eerste training van Milos Kerkez bij Bournemouth een groot succes. De Servische aanvaller maakte indruk met zijn vaardigheden en vond direct aansluiting bij zijn nieuwe teamgenoten. De samenwerking met Justin Kluivert belooft veel goeds voor de toekomst en de fans kunnen niet wachten om Kerkez in actie te zien tijdens zijn debuutwedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *