Manchester United-manager Erik ten Hag verduidelijkt keuze voor Bruno Fernandes als nieuwe trainer

manchester

Tijdens een persconferentie van Manchester United werd manager Erik ten Hag geconfronteerd met een merkwaardige vraag: waarom had hij Bruno Fernandes aangewezen als de nieuwe trainer van het team? Het was een verrassende vraag, aangezien Fernandes een speler is en geen ervaring heeft als trainer. Ten Hag nam echter de tijd om de keuze toe te lichten en de redenen achter zijn beslissing uit te leggen.

Ten Hag begon zijn antwoord door te benadrukken dat de vraag op een misverstand berustte. Hij benadrukte dat Bruno Fernandes niet was aangesteld als de nieuwe trainer van Manchester United, maar als een belangrijke speler voor het team. Ten Hag prees Fernandes voor zijn uitstekende prestaties op het veld en zijn leiderschapskwaliteiten, die van onschatbare waarde zijn voor het team.

De manager legde uit dat Fernandes een cruciale rol speelt in het tactische plan van Manchester United. Zijn creativiteit, technische vaardigheden en vermogen om doelpunten te maken en assists te geven, maken hem een waardevolle aanwinst voor het team. Ten Hag benadrukte dat het belangrijk is om spelers met verschillende kwaliteiten en perspectieven in het team te hebben, en Fernandes past perfect in dat plaatje.

Ten Hag voegde eraan toe dat Fernandes ook een positieve invloed heeft op de jongere spelers in het team. Hij is een voorbeeld van toewijding, hard werken en vastberadenheid, en zijn professionele houding inspireert anderen om hetzelfde te doen. Ten Hag gelooft dat Fernandes, ondanks zijn gebrek aan ervaring als trainer, een belangrijke rol kan spelen in het begeleiden en motiveren van zijn teamgenoten.

De manager benadrukte ook dat het belangrijk is om een goede balans te vinden tussen ervaren spelers en jong talent. Fernandes brengt niet alleen zijn eigen kwaliteiten mee, maar ook zijn ervaring en inzicht, wat van onschatbare waarde is voor de ontwikkeling van jongere spelers. Ten Hag gelooft dat Fernandes een positieve invloed zal hebben op het team, zowel op als buiten het veld.

Al met al was het een merkwaardig moment op de persconferentie van Manchester United toen de vraag werd gesteld waarom Erik ten Hag Bruno Fernandes had aangewezen als nieuwe trainer. Ten Hag verduidelijkte echter dat Fernandes niet als trainer was aangesteld, maar als een belangrijke speler voor het team. Hij benadrukte de waarde van Fernandes’ kwaliteiten en leiderschap en gelooft dat hij een positieve invloed zal hebben op het team. Met zijn verklaring heeft Ten Hag de verwarring opgehelderd en het belang van Fernandes’ rol binnen Manchester United benadrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *