Oranje Leeuwinnen klaar voor WK-vrouwenvoetbal

Het WK-vrouwenvoetbal staat voor de deur en de Oranje Leeuwinnen zijn weer van de partij. Op zondag 23 juli staat de eerste van de drie groepswedstrijden tegen Portugal op de planning. VoetbalNieuws dient als je agenda en vertelt je waar en vanaf hoe laat je het duel kunt volgen.

De Oranje Leeuwinnen

De Oranje Leeuwinnen hebben de afgelopen jaren indruk gemaakt in het vrouwenvoetbal. Na het behalen van de Europese titel in 2017, zijn de verwachtingen hooggespannen voor het WK. Het team, onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman, bestaat uit getalenteerde en ervaren speelsters zoals Lieke Martens, Vivianne Miedema en Jackie Groenen.

De groepswedstrijden

Op zondag 23 juli nemen de Oranje Leeuwinnen het op tegen Portugal in hun eerste groepswedstrijd. Het duel vindt plaats in het Stade de la Mosson in Montpellier, Frankrijk. De aftrap is om 18:00 uur lokale tijd, wat betekent dat de wedstrijd om 19:00 uur Nederlandse tijd begint.

De andere twee groepswedstrijden van Nederland zijn tegen Nieuw-Zeeland op 26 juli en tegen Canada op 29 juli. Beide wedstrijden worden gespeeld in het Stade Auguste-Delaune in Reims, Frankrijk. De aftrap van de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland is om 15:00 uur lokale tijd, wat betekent dat de wedstrijd om 15:00 uur Nederlandse tijd begint. De wedstrijd tegen Canada begint om 18:00 uur lokale tijd, wat betekent dat de wedstrijd om 18:00 uur Nederlandse tijd begint.

Hoe kun je de wedstrijden volgen?

Wil je de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen volgen? Dan heb je verschillende mogelijkheden. De wedstrijden worden live uitgezonden op televisie. In Nederland kun je de wedstrijden bekijken op NPO 1. Daarnaast kun je de wedstrijden ook volgen via de livestream op de website van de NOS.

Naast de televisie-uitzendingen en livestreams, kun je ook op de hoogte blijven van de wedstrijden via verschillende sportwebsites en nieuwsapps. VoetbalNieuws is een van de websites die je op de hoogte houdt van het WK-vrouwenvoetbal en de prestaties van de Oranje Leeuwinnen.

Kortom, het WK-vrouwenvoetbal staat voor de deur en de Oranje Leeuwinnen zijn er klaar voor. Met getalenteerde speelsters en een ervaren bondscoach hebben ze hoge verwachtingen voor het toernooi. Wil je de wedstrijden volgen? Stem dan af op NPO 1 of volg de livestream op de website van de NOS. Daarnaast kun je ook terecht op VoetbalNieuws voor het laatste nieuws en updates over het WK-vrouwenvoetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *