AZ wil Tiago Dantas aantrekken als versterking op het middenveld

az

Volgens het Noordhollands Dagblad is AZ vastbesloten om Tiago Dantas aan te trekken als nieuwe aanwinst voor het middenveld. De 22-jarige Portugese middenvelder zal naar verwachting worden gehuurd van Benfica, met een optie tot koop.

Met de mogelijke komst van Dantas hoopt AZ zijn middenveld te versterken en meer creativiteit toe te voegen aan het team. Dantas staat bekend om zijn technische vaardigheden en zijn vermogen om het spel te verdelen. Hij heeft al ervaring opgedaan in de Portugese competitie en wordt gezien als een veelbelovend talent.

De huurovereenkomst met Benfica stelt AZ in staat om Dantas eerst te testen en te zien hoe hij zich aanpast aan het Nederlandse voetbal. Als hij goed presteert, heeft AZ de mogelijkheid om hem definitief over te nemen. Dit biedt zowel de club als de speler de kans om elkaar beter te leren kennen voordat er een definitieve beslissing wordt genomen.

De komst van Dantas zou een welkome aanvulling zijn op het huidige middenveld van AZ. Met zijn technische vaardigheden en spelverdelende kwaliteiten kan hij een belangrijke rol spelen in het aanvalsspel van de club. Bovendien zou zijn ervaring in de Portugese competitie hem goed van pas kunnen komen in de Eredivisie.

De onderhandelingen tussen AZ en Benfica zijn naar verluidt in een vergevorderd stadium en de clubs hopen binnenkort tot een akkoord te komen. Als de deal doorgaat, zal Dantas zich aansluiten bij het team van AZ en de kans krijgen om zijn talent te laten zien op het Nederlandse voetbalpodium.

Al met al lijkt de mogelijke komst van Tiago Dantas naar AZ veelbelovend. Het zou een versterking zijn voor het middenveld van de club en zou het team meer creativiteit en spelverdeling kunnen bieden. Fans van AZ zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van deze getalenteerde Portugese middenvelder en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken op het team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *