AZ wil Tiago Dantas aantrekken als versterking op het middenveld

Volgens het Noordhollands Dagblad is AZ vastbesloten om Tiago Dantas aan te trekken als nieuwe aanwinst voor het middenveld. De 22-jarige Portugese middenvelder zal naar verwachting worden gehuurd van Benfica, met een optie tot koop.

Met de mogelijke komst van Dantas hoopt AZ zijn middenveld te versterken en meer creativiteit toe te voegen aan het team. Dantas staat bekend om zijn technische vaardigheden en zijn vermogen om het spel te verdelen. Hij heeft al ervaring opgedaan in de Portugese competitie en wordt gezien als een veelbelovend talent.

De huurovereenkomst met Benfica stelt AZ in staat om Dantas eerst te testen en te zien hoe hij zich aanpast aan het Nederlandse voetbal. Als hij goed presteert, heeft AZ de mogelijkheid om hem definitief over te nemen. Dit biedt zowel de club als de speler de kans om te kijken of ze goed bij elkaar passen.

De komst van Dantas zou een welkome aanvulling zijn op het huidige middenveld van AZ. Met zijn technische vaardigheden en spelverdelende kwaliteiten kan hij een belangrijke rol spelen in het aanvallende spel van de club. Bovendien zou zijn ervaring in de Portugese competitie hem een waardevolle toevoeging maken aan het team.

De onderhandelingen tussen AZ en Benfica zijn naar verluidt in een vergevorderd stadium en de clubs hopen binnenkort tot een akkoord te komen. Als de deal doorgaat, zal Dantas zich bij AZ voegen en zich aansluiten bij zijn nieuwe teamgenoten om zich voor te bereiden op het komende seizoen.

Al met al lijkt de mogelijke komst van Tiago Dantas naar AZ veelbelovend. Het zou een versterking zijn voor het middenveld en de club de mogelijkheid bieden om zijn spelersbestand te versterken met een getalenteerde jonge speler. De fans van AZ kunnen uitkijken naar de komst van Dantas en hopen dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *