Feyenoord en Rangers FC dichtbij akkoord over transfer Danilo

Volgens het Algemeen Dagblad zijn Feyenoord en Rangers FC dichtbij een akkoord over de transfer van Danilo. De Schotse club heeft een bod gedaan dat zeer dicht bij de vraagprijs van Feyenoord ligt, waardoor een overeenkomst steeds waarschijnlijker wordt.

Danilo, een 22-jarige Braziliaanse aanvaller, heeft indruk gemaakt bij Feyenoord sinds zijn komst in 2019. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft hij zich onderscheiden als een waardevolle speler voor het team. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder Rangers FC.

De Schotse club, onder leiding van manager Steven Gerrard, is op zoek naar versterkingen voor het komende seizoen en heeft Danilo als een potentiële aanwinst geïdentificeerd. Volgens bronnen heeft Rangers FC een bod uitgebracht dat zeer dicht bij de vraagprijs van Feyenoord ligt, wat aangeeft dat ze serieus geïnteresseerd zijn in de speler.

Hoewel de onderhandelingen nog gaande zijn, lijkt een akkoord tussen beide clubs steeds waarschijnlijker. Feyenoord is bereid om Danilo te laten gaan, mits het juiste bedrag wordt geboden. Het feit dat Rangers FC dicht bij de vraagprijs zit, is een positief teken en kan de weg vrijmaken voor een succesvolle transfer.

Als de transfer doorgaat, zal Danilo een nieuwe uitdaging aangaan in Schotland. Rangers FC is een van de meest succesvolle clubs in het Schotse voetbal en speelt regelmatig in de UEFA Europa League. Het zou een geweldige kans zijn voor Danilo om zijn carrière verder te ontwikkelen en te groeien als speler.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn als Danilo vertrekt, gezien zijn impact op het team. Echter, transfers zijn een normaal onderdeel van het voetbal en het biedt ook nieuwe kansen voor andere spelers om zich te bewijzen. Feyenoord zal ongetwijfeld op zoek gaan naar een geschikte vervanger om het vertrek van Danilo op te vangen.

Al met al lijkt de transfer van Danilo naar Rangers FC steeds dichterbij te komen. De onderhandelingen zijn in volle gang en beide clubs lijken bereid om tot een overeenkomst te komen. Het is een spannende tijd voor Danilo en zijn fans, en het zal interessant zijn om te zien hoe zijn carrière zich verder ontwikkelt bij zijn nieuwe club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder