Feyenoord heeft interesse in Sydney van Hooijdonk

sydney

Sydney van Hooijdonk’s naam echoot door de gangen van De Kuip. Volgens 1908.nl, wordt de jonge spits beschouwd als een mogelijke opvolger van Danilo, mocht de Braziliaan inderdaad afscheid nemen van de club. De technische staf is ervan overtuigd dat de zoon van Pierre van Hooijdonk aanzienlijke waarde kan toevoegen aan het team in Rotterdam.

Het vooruitzicht van Danilo’s vertrek lijkt zwaar te wegen op het Feyenoord-bestuur. Eerder werd de club gelinkt aan het Japanse talent Ayase Ueda, maar nu ligt de focus stevig op Van Hooijdonk. Hoewel Feyenoord op dit moment nog geen concrete toenadering heeft gezocht tot Bologna FC, is de interesse in de jonge Nederlandse aanvaller onmiskenbaar.

De toekomst van Van Hooijdonk kan een beslissende wending nemen als Rangers FC dichter bij de vraagprijs van Feyenoord voor Danilo komt. Voor van Hooijdonk ligt de mogelijkheid van een transfer in het verschiet, nu de 23-jarige spits onlangs te horen kreeg dat hij niet meer gewenst is.

Thiago Motta, de manager van Bologna FC, liet duidelijk blijken dat Van Hooijdonk niet in hun plannen past en vrij is om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Bologna betaalde in de zomer van 2021 735.000 euro aan NAC Breda voor Van Hooijdonk. De spits tekende een contract tot medio 2025, maar kwam slechts vijf duels in actie en speelde welgeteld 39 minuten voor de club uit Italië. Afgelopen seizoen speelde Van Hooijdonk op huurbasis bij sc Heerenveen en was goed voor 16 treffers in 33 Eredivisie-duels.


slot

Legioen neemt afscheid van Arne Slot

Tijdens zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord wordt Arne Slot zondag door ‘Het Legioen’ geprezen als de coach die de club weer naar overwinningen leidde, met aantrekkelijk voetbal. “Toen ik hier kwam, was het oordeel: Feyenoord is niets en zal niets…

slot

Samenvatting Feyenoord – Excelsior

Feyenoord sloot de succesvolle periode van drie jaar onder coach Arne Slot winnend af. De nummer twee van de Eredivisie nam na de rust afstand van Excelsior en won uiteidelijk met 4-0, Excelsior moet als nummer zestien van de ranglijst…

city

Manchester City voor de vierde keer op rij kampioen van Engeland

Manchester City heeft geschiedenis geschreven door zich op de laatste dag van de Premier League voor de vierde keer op rij tot kampioen van Engeland te kronen. In hun eigen stadion versloegen ze West Ham United na een bliksemstart, waarmee…

vitesse

Ajax speelt gelijk tegen Vitesse 2-2

Ajax heeft een dramatisch seizoen afgesloten met een laat gelijkspel tegen het gedegradeerde Vitesse. Ondanks twee keer op achterstand te zijn gekomen, wist Ajax zich terug te knokken met een late treffer van Steven Berghuis voor een eindstand van 2-2.…

ado

Samenvatting ADO Den Haag – De Graafschap

Samenvatting ADO Den Haag – De Graafschap ADO DEN HAAG BEREIKT HALVE FINALE NA SPANNENDE STRIJD TEGEN DE GRAAFSCHAP Na een spannende wedstrijd tegen De Graafschap heeft ADO Den Haag zich weten te plaatsen voor de halve finale van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *