Feyenoord heeft interesse in Sydney van Hooijdonk

sydney

Sydney van Hooijdonk’s naam echoot door de gangen van De Kuip. Volgens 1908.nl, wordt de jonge spits beschouwd als een mogelijke opvolger van Danilo, mocht de Braziliaan inderdaad afscheid nemen van de club. De technische staf is ervan overtuigd dat de zoon van Pierre van Hooijdonk aanzienlijke waarde kan toevoegen aan het team in Rotterdam.

Het vooruitzicht van Danilo’s vertrek lijkt zwaar te wegen op het Feyenoord-bestuur. Eerder werd de club gelinkt aan het Japanse talent Ayase Ueda, maar nu ligt de focus stevig op Van Hooijdonk. Hoewel Feyenoord op dit moment nog geen concrete toenadering heeft gezocht tot Bologna FC, is de interesse in de jonge Nederlandse aanvaller onmiskenbaar.

De toekomst van Van Hooijdonk kan een beslissende wending nemen als Rangers FC dichter bij de vraagprijs van Feyenoord voor Danilo komt. Voor van Hooijdonk ligt de mogelijkheid van een transfer in het verschiet, nu de 23-jarige spits onlangs te horen kreeg dat hij niet meer gewenst is.

Thiago Motta, de manager van Bologna FC, liet duidelijk blijken dat Van Hooijdonk niet in hun plannen past en vrij is om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Bologna betaalde in de zomer van 2021 735.000 euro aan NAC Breda voor Van Hooijdonk. De spits tekende een contract tot medio 2025, maar kwam slechts vijf duels in actie en speelde welgeteld 39 minuten voor de club uit Italië. Afgelopen seizoen speelde Van Hooijdonk op huurbasis bij sc Heerenveen en was goed voor 16 treffers in 33 Eredivisie-duels.


Erik-ten-Hag-Man-Utd

Erik ten Hag onder vuur bij Manchester United

Sky Sports bericht het draagvlak voor Erik ten Hag bij Manchester United afbrokkelt, omdat sommige spelers teleurgesteld raken in zijn methodes en de manier waarop hij met Jadon Sancho is omgegaan. Daarnaast gaat het sportief niet voor de wind met…

ihattaren

Mohamed Ihattaren krijgt contract bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren krijgt bij Slavia Praag een nieuwe kans om zijn voetbalcarrière te herstellen. De 21-jarige middenvelder heeft zich tot het einde van het seizoen verbonden aan de Tsjechische club. Ihattaren heeft bij Slavia Praag een prestatiegericht contract ondertekend dat…

ajax

Ajax wint nipt bij NEC 1-2

In de veertiende speelronde van de Eredivisie heeft Ajax eindelijk een plek in de bovenste helft van de ranglijst bereikt. Ondanks een wedstrijd minder gespeeld, door het gestaakte duel bij RKC Waalwijk, klommen de Amsterdammers van de elfde naar de…

feyenoord

PSV verslaat Feyenoord in de kuip 1-2

PSV, de huidige koploper, heeft haar voorsprong in de Eredivisie vergroot door Feyenoord met 2-1 te verslaan. In het stadion De Kuip zorgden Ismael Saibari en Olivier Boscagli met hun doelpunten binnen drie minuten voor een ommekeer ten gunste van…

ten-hag

Manchester United verliest van Newcastle United

Erik ten Hag krijgt opnieuw een tegenslag te verwerken, slechts drie dagen na een gelijkspel tegen Galatasaray in de Champions League, verloor Manchester United met 1-0 van Newcastle United. Manchester United verdiende de nederlaag; in het St. James Park stadion…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *