Olympique Marseille wil Feyenoord aftroeven in strijd om Luka Ivanusec

Olympique Marseille heeft zich gemeld als serieuze concurrent voor Feyenoord in de strijd om de talentvolle Kroatische aanvaller Luka Ivanusec. Volgens RTL Sport hoopt de Franse club de Rotterdammers af te troeven en Ivanusec aan zich te binden.

Ivanusec, die momenteel speelt voor Dinamo Zagreb, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn indrukwekkende prestaties. De 23-jarige aanvaller staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, waardoor hij een gewilde speler is geworden op de transfermarkt.

Feyenoord had al interesse getoond in Ivanusec en hoopte hem naar Rotterdam te halen. De club ziet in hem een versterking voor de aanvalslinie en een potentiële opvolger van Steven Berghuis, die naar Ajax is vertrokken. Echter, met de interesse van Olympique Marseille wordt de concurrentie om Ivanusec nog heviger.

Olympique Marseille is een gerenommeerde club in het Franse voetbal en heeft een rijke geschiedenis. De club heeft in het verleden grote successen behaald, zowel nationaal als internationaal. Het aantrekken van Ivanusec zou een belangrijke stap zijn in het versterken van het team en het streven naar nieuwe successen.

De strijd om Ivanusec belooft spannend te worden, aangezien beide clubs financieel in staat zijn om een aantrekkelijk bod uit te brengen. Het is echter nog onduidelijk welke club de voorkeur van de Kroatische aanvaller heeft. Ivanusec zal waarschijnlijk de beslissing nemen op basis van sportieve ambities, speeltijd en de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen.

De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Feyenoord, Olympique Marseille en Dinamo Zagreb. Het is afwachten welke club uiteindelijk aan het langste eind trekt en de handtekening van Ivanusec weet te bemachtigen.

De transfermarkt blijft altijd vol verrassingen en onverwachte wendingen, dus het is nog te vroeg om te voorspellen waar Ivanusec uiteindelijk zal belanden. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar het vervolg van deze transferstrijd en de keuze van de talentvolle Kroaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *