AZ versterkt verdediging met Portugese talent Alexandre Penetra

Alexandre-Penetra

AZ heeft zijn defensie versterkt met de komst van de veelbelovende Portugese verdediger Alexandre Penetra. De 21-jarige speler komt transfervrij over van FC Famalicão en heeft een contract getekend voor vijf seizoenen bij de club uit Alkmaar.

Met de komst van Penetra voegt AZ een getalenteerde en veelbelovende speler toe aan het team. De jonge verdediger heeft al indruk gemaakt in de Portugese competitie en wordt gezien als een van de opkomende talenten in zijn positie.

Penetra heeft zijn jeugdopleiding doorlopen bij FC Famalicão en heeft zich daar ontwikkeld tot een solide en betrouwbare verdediger. Hij heeft een sterke fysieke aanwezigheid en beschikt over uitstekende verdedigende vaardigheden, waardoor hij een waardevolle toevoeging is aan het team van AZ.

De Portugese verdediger is blij met zijn overstap naar AZ en kijkt ernaar uit om zijn carrière voort te zetten in Nederland. Hij is ervan overtuigd dat hij zich verder kan ontwikkelen bij de club en hoopt een belangrijke rol te kunnen spelen in het succes van AZ.

Trainer Pascal Jansen is verheugd met de komst van Penetra en ziet veel potentie in de jonge verdediger. Hij gelooft dat Penetra een waardevolle aanwinst is voor het team en is ervan overtuigd dat hij zich snel zal aanpassen aan het Nederlandse voetbal.

Met de komst van Penetra heeft AZ nu vijf zomeraanwinsten binnen. De club heeft zich actief beziggehouden met het versterken van de selectie en hoopt hiermee klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. De fans van AZ kunnen uitkijken naar een spannend en competitief jaar, waarin de club hoopt mee te strijden om de prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *