Eigen doelpunt van Dudelange doelman zorgt voor opmerkelijk moment in Conference League-voorronde

conference-league

In de voorronde van de Conference League vond er een opmerkelijk moment plaats tijdens de wedstrijd tussen Dudelange en St. Patricks Athletic. De doelman van Dudelange werkte de bal op een wel heel knullige manier in zijn eigen doel, wat resulteerde in een hilarisch en tegelijkertijd pijnlijk moment voor het team.

De wedstrijd begon veelbelovend voor Dudelange, dat probeerde de controle over het spel te krijgen en kansen te creëren. Echter, in de 25e minuut ging het helemaal mis voor de Luxemburgse ploeg. Een speler van St. Patricks Athletic gaf een voorzet richting het doel, maar de bal leek geen direct gevaar te vormen.

De doelman van Dudelange, die normaal gesproken bekend staat om zijn betrouwbaarheid en goede reflexen, maakte echter een enorme blunder. Hij probeerde de bal simpelweg weg te stompen, maar raakte deze volledig verkeerd. Tot zijn grote schrik belandde de bal recht in zijn eigen doel, tot grote vreugde van de tegenstander en tot grote teleurstelling van zijn eigen team.

Het eigen doelpunt zorgde voor een kantelpunt in de wedstrijd. Dudelange verloor het vertrouwen en St. Patricks Athletic kreeg een enorme boost. De Ierse ploeg wist hiervan te profiteren en scoorde nog twee doelpunten, waardoor ze uiteindelijk met een 3-0 overwinning van het veld stapten.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *