Feyenoord ziet transferdoelwit Arsen Zakharyan naar SS Lazio gaan

feyenoord

Feyenoord lijkt naast de komst van Arsen Zakharyan te grijpen, aangezien de veelbelovende aanvallende middenvelder dicht bij een transfer naar SS Lazio staat. De Rotterdamse club had interesse getoond in de jonge Armeniër, maar lijkt nu teleurgesteld te worden.

Zakharyan, een 19-jarig talent, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij FC Pyunik in de Armeense competitie. Zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid hebben de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, waaronder Feyenoord.

De Nederlandse club had gehoopt Zakharyan aan te trekken om hun aanval te versterken en hun kansen op succes in de Eredivisie te vergroten. Met zijn creativiteit en vermogen om doelpunten te maken, zou hij een waardevolle aanwinst zijn geweest voor het team.

Echter, SS Lazio lijkt nu de voorkeur te geven aan Zakharyan en is in vergevorderde onderhandelingen met FC Pyunik. De Italiaanse club staat bekend om zijn vermogen om jong talent te ontwikkelen en heeft in het verleden succesvolle spelers voortgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *