FC Volendam en Sampdoria nog steeds in onderhandeling over transfer Xavier Mbuyamba

Xavier-Mbuyamba

FC Volendam en Sampdoria zijn nog steeds in gesprek over de mogelijke transfer van verdediger Xavier Mbuyamba. Hoewel de Italiaanse club naar verluidt bereid is om 1,6 miljoen euro te betalen voor de talentvolle speler, heeft FC Volendam nog geen akkoord bereikt.

Xavier Mbuyamba, een veelbelovende verdediger, heeft de aandacht getrokken van Sampdoria, een club uit de Italiaanse Serie A. De Italianen hebben interesse getoond in het aantrekken van de jonge Nederlander en hebben een bod van 1,6 miljoen euro uitgebracht.

Echter, FC Volendam heeft nog geen groen licht gegeven voor de transfer. Het andere Oranje, zoals FC Volendam ook wel bekend staat, is nog in onderhandeling met Sampdoria om tot een overeenkomst te komen. Hoewel het bod van 1,6 miljoen euro aantrekkelijk lijkt, zijn er nog enkele details die moeten worden besproken en overeengekomen.

De transfer van Xavier Mbuyamba naar Sampdoria zou een grote stap vooruit zijn in zijn carrière. De jonge verdediger heeft indruk gemaakt bij FC Volendam en heeft laten zien dat hij over veel potentieel beschikt. Een overstap naar de Serie A zou hem de kans geven om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Italiaanse voetbal.

FC Volendam is zich bewust van de interesse van Sampdoria en wil ervoor zorgen dat de transfer de beste keuze is voor zowel de speler als de club. Het is belangrijk dat alle partijen tevreden zijn met de voorwaarden van de overeenkomst voordat er een akkoord wordt bereikt.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, blijven de gesprekken tussen FC Volendam en Sampdoria gaande. Beide clubs zijn vastbesloten om tot een overeenkomst te komen die voor alle partijen gunstig is. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zullen verlopen en of er uiteindelijk een akkoord kan worden bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *