Feyenoord niet geïnteresseerd in Myron Boadu

myron

Volgens 1908.nl is Feyenoord op dit moment niet bezig met de mogelijke komst van Myron Boadu. De voormalige spits van AZ werd in verband gebracht met de Rotterdammers, omdat Danilo op het punt staat om naar Rangers FC te vertrekken.

De geruchten over een mogelijke transfer van Boadu naar Feyenoord begonnen nadat bekend werd dat Danilo mogelijk zou vertrekken. Boadu, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, werd gezien als een mogelijke vervanger voor de Braziliaanse aanvaller.

Echter, volgens 1908.nl heeft Feyenoord momenteel geen interesse in Boadu. Hoewel de club op zoek is naar versterkingen, lijkt Boadu niet op hun radar te staan. Het is niet duidelijk waarom Feyenoord geen interesse heeft in de jonge spits.

Boadu, die momenteel nog onder contract staat bij AZ, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn prestaties. Hij heeft laten zien een veelbelovend talent te zijn en heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs in binnen- en buitenland.

Het is mogelijk dat andere clubs wel geïnteresseerd zijn in Boadu en dat hij uiteindelijk toch een transfer zal maken. Voor nu lijkt het er echter op dat Feyenoord andere opties overweegt om het vertrek van Danilo op te vangen.

De tijd zal uitwijzen of Boadu uiteindelijk bij Feyenoord terechtkomt of dat hij zijn carrière elders voortzet. Voor nu blijft het afwachten welke beslissing de club zal nemen en welke spelers zij zullen aantrekken om hun team te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *