Feyenoord doet derde bod op Luka Ivanusec

feyenoord

Feyenoord heeft een derde bod uitgebracht op Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb, zo meldt 1908.nl.. Volgens het Rotterdamse medium komt de landskampioen steeds dichter bij het gewenste bedrag van de Kroaten en is er veel hoop op een succesvolle deal.

De interesse van Feyenoord in Luka Ivanusec is al enige tijd bekend. De 22-jarige middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Dinamo Zagreb en wordt gezien als een veelbelovend talent. Naar verluidt heeft Feyenoord al twee eerdere biedingen gedaan, maar deze werden door Dinamo Zagreb afgewezen.

Met het derde bod hoopt Feyenoord de Kroatische club te overtuigen om Ivanusec te laten gaan. Hoewel het exacte bedrag niet bekend is, beweert 1908.nl dat Feyenoord steeds dichter bij het gewenste bedrag komt. Dit geeft de club hoop dat er binnenkort een akkoord bereikt kan worden.

Als Feyenoord erin slaagt om Ivanusec aan te trekken, zou dit een grote versterking zijn voor het team. De middenvelder staat bekend om zijn technische vaardigheden, creativiteit en doelgerichtheid. Hij zou een waardevolle toevoeging zijn aan het middenveld van Feyenoord en de club helpen om hun ambities waar te maken.

Het is nu afwachten op de reactie van Dinamo Zagreb op het derde bod van Feyenoord. Als de Kroatische club akkoord gaat, kan Ivanusec binnenkort zijn overstap naar Rotterdam maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *