Feyenoord verwerft 70% van transferrechten Calvin Stengs

feyenoord

Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord 70% van de transferrechten van Calvin Stengs weten te bemachtigen. De club uit Rotterdam heeft de 24-jarige spelmaker al medisch gekeurd en zal naar verwachting donderdag zijn komst officieel bekendmaken.

De transfer van Stengs naar Feyenoord is een belangrijke stap voor de club, aangezien hij wordt gezien als een getalenteerde speler met veel potentieel. Het feit dat Feyenoord erin is geslaagd om een groot deel van zijn transferrechten te verwerven, toont aan dat de club vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten en toekomstige prestaties.

Hoewel het percentage van 70% misschien niet ideaal is voor Feyenoord, kan het nog steeds als een goede deal worden beschouwd. Het betekent namelijk dat de club het grootste deel van de opbrengst van een eventuele toekomstige transfer van Stengs zal ontvangen.

De medische keuring van Stengs is een belangrijke stap in het transferproces. Het stelt Feyenoord in staat om de fysieke conditie van de speler te beoordelen en eventuele gezondheidsproblemen op te sporen voordat de deal definitief wordt gemaakt. Als Stengs de keuring doorstaat, zal hij naar verwachting snel worden gepresenteerd aan de fans en de media.

Met de komst van Stengs hoopt Feyenoord zijn aanvalslinie te versterken en meer creativiteit toe te voegen aan het team. Stengs staat bekend om zijn technische vaardigheden en vermogen om kansen te creëren voor zijn medespelers.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *