Branco van den Boomen schittert met drie assists in oefenduel Ajax tegen SpVgg Unterhaching

branco

In een oefenduel tussen Ajax en SpVgg Unterhaching heeft Branco van den Boomen zich van zijn beste kant laten zien. De kersverse middenvelder gaf maar liefst drie assists, waardoor Ajax met 5-3 wist te winnen van de Duitse derdedivisionist.

Van den Boomen, die onlangs de overstap maakte naar Ajax, liet zien waarom hij een waardevolle aanwinst is voor het team. Met zijn uitstekende spel en oog voor het spel wist hij zijn medespelers keer op keer in scoringspositie te brengen.

De wedstrijd begon goed voor Ajax, met al snel een doelpunt van Sébastien Haller. Maar SpVgg Unterhaching liet zich niet zomaar uit het veld slaan en wist al snel de gelijkmaker te scoren. Het was echter Van den Boomen die het spel naar een hoger niveau tilde.

Met zijn eerste assist zorgde Van den Boomen ervoor dat Antony de bal kon binnenkoppen. Niet veel later gaf hij een perfecte voorzet op David Neres, die de bal feilloos in het doel schoot. En alsof dat nog niet genoeg was, gaf Van den Boomen ook nog een assist op Mohammed Kudus, die de 4-1 op het scorebord zette.

Hoewel SpVgg Unterhaching nog twee keer wist te scoren, was het uiteindelijk Ajax dat aan het langste eind trok. Met een laatste assist van Van den Boomen op Jurgen Ekkelenkamp werd de eindstand bepaald op 5-3.

De prestatie van Van den Boomen werd dan ook met veel lof ontvangen. Zijn spel en assists waren van onschatbare waarde voor Ajax, en hij bewees dat hij een belangrijke rol kan spelen in het team.

Al met al was het een geslaagde avond voor Ajax, waarin Van den Boomen zijn kwaliteiten als middenvelder optimaal kon benutten. Met zijn drie assists liet hij zien dat hij een aanwinst is voor het team en dat hij in staat is om het verschil te maken.

De supporters van Ajax kunnen dan ook uitkijken naar de komende wedstrijden, waarin Van den Boomen hopelijk opnieuw zijn stempel kan drukken en het team naar de overwinning kan leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *