Kylian Mbappé verkiest Real Madrid boven Saudi-Arabië

kylian

Volgens L’Equipe is Kylian Mbappé momenteel alleen geïnteresseerd in een overstap naar Real Madrid en zou hij zelfs een jaar op de bank bij Paris Saint-Germain verkiezen boven een transfer naar Saudi-Arabië. Achter de schermen lijken de clubs uit Parijs en Madrid met elkaar in gesprek te zijn.

De geruchten over een mogelijke transfer van Mbappé naar Real Madrid doen al geruime tijd de ronde. De Franse aanvaller, die momenteel bij Paris Saint-Germain speelt, wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar de Spaanse club. Nu lijkt het erop dat Mbappé zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Madrid en bereid is om zelfs een jaar op de bank te zitten bij PSG om deze droom te verwezenlijken.

Hoewel een overstap naar Saudi-Arabië ook een financieel aantrekkelijke optie zou kunnen zijn, lijkt Mbappé meer geïnteresseerd te zijn in het sportieve aspect van zijn carrière. Real Madrid staat bekend als een van de grootste clubs ter wereld en biedt Mbappé de kans om op het hoogste niveau te spelen en zich verder te ontwikkelen als voetballer.

De gesprekken tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid vinden naar verluidt achter de schermen plaats. Beide clubs zouden openstaan voor een mogelijke transfer, maar er moet nog overeenstemming worden bereikt over de transfersom en andere voorwaarden. Mbappé heeft nog een contract tot 2022 bij PSG, wat betekent dat de club een aanzienlijke transfersom kan vragen voor de 22-jarige aanvaller.

De mogelijke komst van Mbappé naar Real Madrid zou een enorme versterking zijn voor de Spaanse club. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou hij een belangrijke rol kunnen spelen in het team van trainer Carlo Ancelotti. Bovendien zou zijn aanwezigheid het vertrek van Cristiano Ronaldo, die eerder naar Manchester United vertrok, kunnen compenseren.

Al met al lijkt het erop dat Kylian Mbappé zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Real Madrid en bereid is om een jaar op de bank te zitten bij Paris Saint-Germain om deze droom te verwezenlijken. De gesprekken tussen de clubs zijn nog gaande en het is afwachten of er uiteindelijk een akkoord wordt bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *