PSV dreigt naast Davinson Sánchez te grijpen

psv

PSV is vastberaden om zijn verdediging te versterken voor het komende seizoen, maar het lijkt erop dat de club een teleurstelling kan verwachten in hun streven naar Davinson Sánchez. Volgens bronnen heeft Tottenham Hotspur een bod van vijftien miljoen euro geaccepteerd van Spartak Moskou voor de Colombiaanse verdediger.

De 27-jarige Sánchez, die eerder voor Ajax speelde, moet echter nog tot een persoonlijk akkoord komen met Spartak Moskou voordat de transfer definitief wordt. Quincy Promes, die momenteel bij de Russische club speelt, zal ongetwijfeld zijn invloed uitoefenen om Sánchez aan boord te krijgen. Een uitdaging voor Sánchez zal zijn om de realiteit te aanvaarden dat hij vanwege de ban voor Russische clubs geen Europees voetbal zal kunnen spelen, wat een factor kan zijn in zijn besluitvorming.

Hoewel Tottenham bereid lijkt te zijn om Sánchez te laten gaan, zijn er nog steeds andere clubs die geïnteresseerd zijn in de verdediger. Real Betis en Galatasaray hebben ook hun oog laten vallen op de talentvolle speler, wat kan leiden tot een competitieve biedingsoorlog om zijn handtekening. Met nog een jaar op zijn contract bij Tottenham, is Sánchez een waardevolle aanwinst voor elke club die zijn verdedigende vaardigheden wil versterken.

De naam van Sánchez is ook genoemd in de wandelgangen van PSV, maar het lijkt erop dat de Nederlandse club eerst financiele ruimte moet creëren. Voordat PSV zich serieus kan mengen in de strijd om Sánchez, moeten ze mogelijk eerst een speler zoals Ibrahim Sangaré van de hand doen om de middelen vrij te maken voor de gewenste transfer.

Sánchez, die in 2017 na één seizoen bij Ajax naar Tottenham verhuisde voor een aanzienlijk bedrag van 42 miljoen euro, kon nooit de status van onomstreden basisspeler bereiken bij de club in Londen. Gedurende zijn tijd bij Tottenham speelde hij 142 Premier League-wedstrijden, waarin hij met wisselend succes zijn kwaliteiten toonde.

Terwijl PSV teleurgesteld kan zijn dat Sánchez momenteel buiten hun bereik lijkt te liggen, zullen ze hun zoektocht naar versterking voortzetten en hopen op een succesvolle zomertransferperiode. Met het nieuwe seizoen voor de deur, is het van cruciaal belang voor PSV om hun verdedigende linie te versterken en een team op te bouwen dat klaar is om uit te blinken in de competitie en internationale competities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *