Steven Bergwijn tevreden met comeback van Ajax tegen SpVgg Unterhaching

steven-bergwijn

Steven Bergwijn is opgelucht en blij dat Ajax erin slaagde om dinsdagavond een overwinning te behalen tegen SpVgg Unterhaching. In het oefenduel keek Ajax in de eerste helft tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist in de tweede helft de wedstrijd naar hun hand te zetten en te eindigen met een 5-3 overwinning tegen de Duitse derdedivisionist.

De wedstrijd begon niet goed voor Ajax, aangezien ze al snel twee doelpunten moesten incasseren. Dit zorgde voor een moeilijke eerste helft waarin de Amsterdammers achter de feiten aanliepen. Echter, na de rust wist Ajax zich te herpakken en begonnen ze aan een indrukwekkende comeback.

Steven Bergwijn, die zelf ook een belangrijke rol speelde in de wedstrijd, was blij met de veerkracht van het team. Hij gaf aan dat het niet gemakkelijk was om met een achterstand de kleedkamer in te gaan, maar dat het team elkaar tijdens de rust wist op te peppen en te motiveren om terug te vechten.

In de tweede helft liet Ajax zien waar ze toe in staat zijn. Met goed samenspel en individuele acties wisten ze de achterstand om te buigen naar een voorsprong. Bergwijn zelf was verantwoordelijk voor een doelpunt en een assist, wat bijdroeg aan de uiteindelijke overwinning.

De wedstrijd tegen SpVgg Unterhaching was een goede test voor Ajax, aangezien ze geconfronteerd werden met een sterke tegenstander. Het gaf het team de mogelijkheid om te laten zien dat ze mentaal sterk zijn en in staat zijn om terug te vechten, zelfs als ze op achterstand staan.

Na afloop van de wedstrijd sprak Bergwijn zijn waardering uit voor het team en de fans. Hij benadrukte dat het belangrijk is om te blijven geloven in jezelf, zelfs als de situatie moeilijk lijkt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *