Ajax biedt 18 miljoen euro voor Josip Sutalo, terwijl Feyenoord Calvin Stengs verwelkomt en PSV een rustige dag heeft op de transfermarkt

transfermarkt

Ajax’s bod op Josip Sutalo overtreft Fiorentina’s aanbod

Ajax heeft een bod van achttien miljoen euro uitgebracht op de talentvolle verdediger Josip Sutalo. Met dit bod overtreffen de Amsterdammers het bod van Fiorentina. Sutalo, die momenteel speelt voor HNK Rijeka in Kroatië, heeft veel indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de verdediging. Ajax ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team en is bereid om fors te investeren om hem naar Amsterdam te halen.

Feyenoord kondigt de komst van Calvin Stengs aan en blijft actief op de transfermarkt

Feyenoord heeft officieel aangekondigd dat Calvin Stengs de club zal komen versterken. De talentvolle aanvaller, die eerder voor AZ speelde, wordt gezien als een veelbelovend talent en Feyenoord is verheugd om hem aan hun selectie toe te voegen. Ondanks deze aankondiging blijft Feyenoord actief op de transfermarkt en zoekt het naar verdere versterkingen om hun team te versterken voor het komende seizoen.

PSV heeft een rustige dag op de transfermarkt

Voor PSV was het een rustige dag op de transfermarkt. De club nam alleen afscheid van verdediger Timo Baumgartl, die de club verlaat. PSV heeft op dit moment geen nieuwe spelers aangetrokken, maar het is mogelijk dat de club in de nabije toekomst nog actie onderneemt om hun selectie te versterken. Voor nu blijft het echter relatief stil bij PSV op het gebied van transfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *