Calvin Stengs kiest voor Feyenoord vanwege vergrote kans op Oranje

calvin

Calvin Stengs heeft besloten om voor Feyenoord te kiezen vanwege de grotere kans op speelminuten bij het Nederlands elftal. Het lijkt er namelijk op dat spelers in de Eredivisie soms meer kans maken om geselecteerd te worden voor Oranje dan spelers die in het buitenland actief zijn.

Stengs, een talentvolle voetballer, stond voor de keuze om zijn carrière voort te zetten bij een buitenlandse club of bij een Nederlandse club. Na zorgvuldige overweging heeft hij besloten om zich aan te sluiten bij Feyenoord, omdat hij gelooft dat dit zijn kansen op een selectie voor het Nederlands elftal vergroot.

In de Eredivisie hebben spelers vaak meer zichtbaarheid en exposure, omdat de competitie veel aandacht krijgt in Nederland. Dit kan een belangrijke factor zijn bij het selectieproces van de bondscoach. Spelers die regelmatig uitblinken in de Eredivisie worden vaak beloond met een oproep voor het nationale team.

Hoewel spelers die in het buitenland actief zijn ook kans maken op een selectie, lijkt het erop dat de Eredivisie een voordeel biedt. Dit kan te maken hebben met de intensiteit en het niveau van de competitie, evenals de bekendheid van de spelers bij de bondscoach.

Stengs is ervan overtuigd dat zijn keuze voor Feyenoord zijn kansen op speelminuten bij Oranje zal vergroten. Hij is vastbesloten om zijn talent verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij kan bij zijn nieuwe club. Door consistent goede prestaties te leveren in de Eredivisie hoopt hij de aandacht van de bondscoach te trekken en zijn droom om voor het Nederlands elftal uit te komen waar te maken.

De keuze van Stengs illustreert de complexiteit van het selectieproces voor het Nederlands elftal. Hoewel talent en prestaties op het veld belangrijk zijn, spelen ook andere factoren een rol, zoals de competitie waarin een speler actief is. Het is een uitdaging voor spelers om de juiste beslissing te nemen die hun kansen op een selectie vergroot, en Stengs hoopt dat hij met zijn keuze voor Feyenoord de juiste stap heeft gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *