FC Barcelona onthult tweede tenue voor komend seizoen als eerbetoon aan Johan Cruijff

uittenue-barcelona

FC Barcelona heeft het tweede tenue voor het komende seizoen op een ludieke manier gepresenteerd. Clubvoorzitter Joan Laporta onthulde het opvallende witte shirt met rode en blauwe strepen op de mouwen als een eerbetoon aan clubicoon Johan Cruijff.

Het nieuwe tenue is een eerbetoon aan de legendarische Nederlandse voetballer en voormalig Barcelona-speler Johan Cruijff, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de club. Cruijff wordt beschouwd als een van de grootste voetballers aller tijden en heeft een blijvende impact gehad op het spel en de filosofie van FC Barcelona.

Het witte shirt met de kenmerkende rode en blauwe strepen op de mouwen is een eerbetoon aan het iconische tenue dat Cruijff droeg tijdens zijn tijd bij Barcelona. Het ontwerp is een moderne interpretatie van het klassieke shirt en symboliseert de erfenis en het erfgoed van de club.

Clubvoorzitter Joan Laporta presenteerde het tenue op een ludieke wijze aan de wereld. Hij verscheen op het podium met het nieuwe shirt en maakte een aantal grappige opmerkingen om de sfeer luchtig te houden. Laporta benadrukte het belang van Cruijff voor de club en bedankte hem voor zijn bijdrage aan het succes van Barcelona.

Het tweede tenue zal worden gedragen tijdens uitwedstrijden en biedt de spelers een frisse en moderne uitstraling. Het witte shirt met de karakteristieke strepen is een opvallende keuze en zal zeker de aandacht trekken op het veld.

De lancering van het tweede tenue is een speciaal moment voor de club en de fans. Het is een eerbetoon aan een van de grootste spelers in de geschiedenis van FC Barcelona en een viering van de unieke identiteit en filosofie van de club.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *