Feyenoord versterkt zich met Japanse spits Ayase Ueda

ayase

Feyenoord is van plan om zich binnenkort te versterken met de Japanse spits Ayase Ueda, volgens Voetbal International. Ueda, momenteel spelend voor Cercle Brugge, heeft aangegeven dat hij de voorkeur geeft aan een overstap naar Feyenoord boven interesse van andere clubs zoals Sevilla en Sporting Portugal. Hij hoopt met Feyenoord deel te nemen aan de prestigieuze Champions League.

De 24-jarige Ayase Ueda heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Cercle Brugge en heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. Echter, Ueda heeft aangegeven dat hij zich aangetrokken voelt tot Feyenoord vanwege hun reputatie en ambities.

Ueda wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft bewezen een doelpuntenmaker te zijn. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan hij een waardevolle aanwinst zijn voor Feyenoord.

Hoewel er interesse was van andere clubs, heeft Ueda ervoor gekozen om voor Feyenoord te tekenen vanwege de mogelijkheid om op het hoogste niveau te spelen en zijn carrière verder te ontwikkelen. Hij gelooft dat Feyenoord de juiste club is om zijn doelen te bereiken en is enthousiast om de uitdaging aan te gaan.

De transfer van Ueda naar Feyenoord zal naar verwachting binnenkort worden afgerond.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *