Gernot Trauner keert terug naar Nederland om te werken aan zijn herstel

gernot

Gernot Trauner, de Oostenrijkse verdediger van Feyenoord, is terug in Nederland om te werken aan het herstel van zijn langdurige blessure. Op woensdag meldde hij zich weer op trainingscomplex 1908, waar hij samen met het medische team van de club zal werken aan zijn revalidatie.

Trauner liep de blessure op tijdens een wedstrijd in maart en heeft sindsdien niet meer kunnen spelen. Het was een zware tegenslag voor de verdediger, die net was begonnen aan zijn avontuur bij Feyenoord na zijn transfer vanuit LASK Linz.

De Oostenrijker is vastberaden om zo snel mogelijk weer fit te worden en zijn team te kunnen helpen op het veld. Hij is blij om terug te zijn in Nederland en kijkt ernaar uit om weer aan de slag te gaan.

Het medische team van Feyenoord zal Trauner begeleiden bij zijn herstelproces. Ze zullen samenwerken om een revalidatieprogramma op te stellen dat is afgestemd op zijn specifieke blessure en behoeften. Het doel is om hem stap voor stap terug te brengen naar volledige fitheid, zonder enige haast.

Trauner is vastbesloten om hard te werken en alles te geven tijdens zijn herstel. Hij is dankbaar voor de steun die hij heeft ontvangen van de club, zijn teamgenoten en de fans. Hij weet dat het een uitdagende periode zal zijn, maar hij is vastberaden om sterker terug te komen.

De terugkeer van Trauner is goed nieuws voor Feyenoord, aangezien hij een belangrijke speler is in de verdediging. Zijn ervaring en leiderschap zullen van onschatbare waarde zijn voor het team zodra hij weer fit is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *