Calvin Bassey op weg naar Fulham na vertrek bij Ajax

Calvin-Bassey

Volgens bronnen bij Voetbal International staat Calvin Bassey op het punt om Ajax definitief te verlaten. De verdediger moet alleen nog een medische keuring ondergaan voordat hij zijn transfer naar Fulham kan afronden.

Bassey, een veelbelovend talent, maakte in 2019 de overstap vanuit de jeugdopleiding van Leicester City naar Ajax. Hij werd gezien als een veelbelovende aanwinst voor het team, maar heeft nooit de kans gekregen om zich volledig te bewijzen in het eerste elftal.

De 21-jarige verdediger heeft voornamelijk gespeeld voor Jong Ajax, het tweede elftal van de club. Hij heeft echter indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft de aandacht getrokken van andere clubs.

Fulham, dat momenteel uitkomt in de Engelse Championship, heeft interesse getoond in Bassey en lijkt nu dicht bij het afronden van de transfer te zijn. De club ziet potentie in de jonge verdediger en hoopt hem verder te ontwikkelen in hun team.

Hoewel Bassey nog niet veel ervaring heeft op het hoogste niveau, geloven velen dat hij het potentieel heeft om uit te groeien tot een sterke en getalenteerde speler. Zijn fysieke kracht en snelheid maken hem een geduchte tegenstander voor tegenstanders.

De medische keuring zal bepalen of de transfer daadwerkelijk doorgaat. Als Bassey de keuring doorstaat, zal hij naar verwachting snel officieel worden gepresenteerd als speler van Fulham.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *