Feyenoord doet Justin Bijlow nieuw contractvoorstel

justin

Feyenoord heeft doelman Justin Bijlow een nieuw contractvoorstel gedaan, zo meldt 1908.nl. De Rotterdamse club heeft deze week een verbeterde aanbieding aan de talentvolle keeper voorgelegd.

Bijlow, die momenteel onder contract staat tot medio 2023, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties in het doel van Feyenoord. De club is dan ook vastbesloten om de 23-jarige doelman langer aan zich te binden.

Het nieuwe contractvoorstel is een blijk van vertrouwen van Feyenoord in Bijlow’s potentieel en zijn belangrijke rol in het team. De club ziet in hem een waardevolle speler voor de toekomst en wil hem belonen met een verbeterd contract.

Bijlow, die al sinds zijn jeugd bij Feyenoord speelt, heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare en talentvolle doelman. Hij heeft laten zien over uitstekende reflexen en goede spelhervattingen te beschikken, waardoor hij een belangrijke schakel is geworden in het team van trainer Arne Slot.

Met het nieuwe contractvoorstel hoopt Feyenoord Bijlow te overtuigen om zijn toekomst aan de club te verbinden. De doelman heeft nog niet gereageerd op het voorstel, maar het is duidelijk dat Feyenoord er alles aan wil doen om hem te behouden.

De supporters van Feyenoord zijn ook enthousiast over het nieuwe contractvoorstel voor Bijlow. Ze zien in hem een van de sterkhouders van het team en hopen dat hij zijn carrière bij de club voortzet.

De komende periode zal duidelijk worden of Bijlow akkoord gaat met het nieuwe contractvoorstel. Feyenoord en de doelman zullen naar verwachting in gesprek gaan om tot een overeenkomst te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *