Manchester City verslaat Bayern München in oefenwedstrijd

Manchester City heeft dinsdagmiddag een overwinning behaald in een oefenduel tegen Bayern München. De wedstrijd vond plaats in Tokyo en eindigde in een 1-2 zege voor de treble-winnaars.

De wedstrijd begon met veel intensiteit van beide teams, waarbij zowel Manchester City als Bayern München kansen creëerden. Het was echter Manchester City dat als eerste op voorsprong kwam. In de 25e minuut wist Gabriel Jesus de bal in het net te schieten na een mooie combinatie met Kevin De Bruyne.

Bayern München liet zich echter niet zomaar uit het veld slaan en bleef druk uitoefenen op de verdediging van Manchester City. In de 40e minuut resulteerde dit in de gelijkmaker. Robert Lewandowski wist de bal achter de doelman van Manchester City te plaatsen na een snelle counter.

In de tweede helft bleef het spelbeeld gelijk opgaan, met kansen voor beide teams. Uiteindelijk was het Manchester City dat aan het langste eind trok. In de 70e minuut zorgde Raheem Sterling voor de winnende treffer na een prachtige individuele actie.

De overwinning van Manchester City is een opsteker voor het team, dat zich voorbereidt op het nieuwe seizoen. Het geeft het team vertrouwen en laat zien dat ze in staat zijn om sterke tegenstanders te verslaan.

Hoewel het een oefenwedstrijd betreft, zal de overwinning tegen Bayern München zeker als een positieve prestatie worden gezien. Het laat zien dat Manchester City klaar is voor de uitdagingen die het nieuwe seizoen met zich meebrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *