Feyenoord doet bod op Gustav Isaksen van FC Midtjylland

gustav

Feyenoord is van plan om woensdag een bod uit te brengen op Gustav Isaksen van FC Midtjylland, volgens 1908.nl. De Rotterdamse club is optimistisch over hun kansen op succes, aangezien concurrenten AC Milan en Lazio lijken te zijn afgehaakt.

Gustav Isaksen, een 19-jarige Deense middenvelder, heeft indruk gemaakt bij FC Midtjylland en heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs.

Feyenoord heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het aantrekken van jonge talenten en het ontwikkelen van hun jeugdopleiding. Het toevoegen van Gustav Isaksen aan hun selectie zou een verdere versterking zijn van hun strategie om jonge spelers te laten groeien en te integreren in het eerste elftal.

Hoewel er nog geen details zijn vrijgegeven over het exacte bedrag van het bod, is Feyenoord vastbesloten om een ​​aantrekkelijk voorstel te doen aan FC Midtjylland. Ze hopen dat dit voldoende zal zijn om de Deense club te overtuigen om Isaksen te laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *