Ajax’s bod op Josip Sutalo afgewezen door Dinamo Zagreb

ajax

Volgens berichten in de Kroatische media heeft Dinamo Zagreb het eerste bod van Ajax voor Josip Sutalo afgewezen. De Nederlandse club zou naar verluidt 18 miljoen euro hebben geboden voor de 23-jarige centrumverdediger, maar dat bedrag wordt door Dinamo Zagreb als onvoldoende beschouwd.

Voetbal International heeft later bevestigd dat Ajax inderdaad een bod heeft uitgebracht op Sutalo. De interesse van Ajax in de Kroatische verdediger is niet verrassend, gezien zijn sterke prestaties in de afgelopen seizoenen.

Sutalo, die al sinds 2017 bij Dinamo Zagreb speelt, heeft indruk gemaakt met zijn solide verdedigende vaardigheden en zijn vermogen om het spel van achteruit op te bouwen. Hij heeft ook internationale ervaring opgedaan door te spelen voor het Kroatische nationale team.

De afwijzing van het bod van Ajax door Dinamo Zagreb is een duidelijk signaal dat de Kroatische club vastbesloten is om Sutalo te behouden. Ze zien hem als een belangrijke speler in hun team en zijn niet bereid om hem voor een lager bedrag te laten gaan.

Het is echter nog niet duidelijk of Ajax bereid is om hun bod te verhogen om Sutalo binnen te halen. De Nederlandse club staat bekend om hun vermogen om jonge talenten te ontwikkelen en te verkopen voor grote bedragen, maar ze zullen nu moeten beslissen of ze bereid zijn om een hoger bedrag te betalen voor de Kroatische verdediger.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Ajax en Dinamo Zagreb. Het is afwachten of Ajax hun bod zal verhogen of dat Dinamo Zagreb hun standpunt zal heroverwegen. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de toekomst van Josip Sutalo nog onzeker is en dat er nog veel te gebeuren staat voordat er een definitieve beslissing wordt genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *