Manchester City doet nieuw bod op Josko Gvardiol

Manchester-City

Manchester City blijft optimistisch over het aantrekken van Josko Gvardiol in de nabije toekomst. De winnaar van de Champions League heeft een nieuw bod van negentig miljoen euro plus bonussen ingediend voor de Kroatische centrumverdediger. Het is echter nog onduidelijk of zijn huidige club, RB Leipzig, akkoord zal gaan met het bod.

Gvardiol, een veelbelovende jonge verdediger, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Dinamo Zagreb en het Kroatische nationale team. Zijn sterke optredens hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa, waaronder Manchester City.

Manchester City is vastbesloten om hun verdediging te versterken en ziet Gvardiol als een ideale aanwinst. Het team heeft al eerder interesse getoond in de 19-jarige verdediger, maar hun eerdere bod werd afgewezen door RB Leipzig.

Om hun kansen te vergroten, heeft Manchester City nu een nieuw bod uitgebracht dat aanzienlijk hoger is dan het vorige. Het bod van negentig miljoen euro plus bonussen toont de vastberadenheid van de club om Gvardiol binnen te halen.

RB Leipzig zal nu moeten beslissen of ze het bod accepteren of afwijzen. De Duitse club heeft eerder aangegeven dat ze niet van plan zijn om Gvardiol te laten gaan, maar het nieuwe bod kan hun standpunt veranderen.

Als het bod wordt geaccepteerd, zal Gvardiol zich aansluiten bij een indrukwekkende verdedigingslinie bij Manchester City, met spelers als Ruben Dias en Aymeric Laporte. Dit zou een enorme boost zijn voor het team, dat al bekend staat om zijn sterke verdediging.

Manchester City hoopt dat het nieuwe bod genoeg is om RB Leipzig te overtuigen om Gvardiol te laten gaan. De club is vastbesloten om hem aan hun selectie toe te voegen en is bereid om diep in de buidel te tasten om dit te bereiken.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Manchester City en RB Leipzig. Voetbalfans over de hele wereld zullen gespannen afwachten om te zien of Gvardiol binnenkort het lichtblauwe shirt van Manchester City zal dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *