Donny van de Beek wil terugkeren naar Ajax

Er gaat een opvallend transfergerucht rondom Donny van de Beek. De middenvelder van Manchester United zou volgens verschillende bronnen, waaronder het Twitter-account Manchester United Forever, zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer naar Ajax. Van de Beek heeft meerdere opties, maar zijn voorkeur gaat uit naar een terugkeer naar de Johan Cruijff Arena.

Donny van de Beek maakte in 2020 de overstap van Ajax naar Manchester United. Hoewel hij in het begin veel speelminuten kreeg, is zijn speeltijd de laatste tijd beperkt gebleven. Dit heeft geleid tot speculatie over zijn toekomst bij de Engelse club.

Het Twitter-account Manchester United Forever heeft nu gemeld dat Van de Beek openstaat voor een terugkeer naar Ajax. De middenvelder zou graag weer willen spelen in de Johan Cruijff Arena, waar hij eerder grote successen behaalde met Ajax.

Hoewel Van de Beek meerdere opties heeft, waaronder interesse van andere clubs, lijkt een terugkeer naar Ajax zijn voorkeur te hebben. Het is bekend dat de middenvelder een sterke band heeft met de club en de fans. Een terugkeer naar Amsterdam zou dan ook een logische stap zijn voor Van de Beek.

De geruchten over een mogelijke transfer zullen ongetwijfeld de komende tijd verder worden besproken. Het is afwachten of Ajax daadwerkelijk geïnteresseerd is in een terugkeer van Van de Beek en of Manchester United bereid is om mee te werken aan een transfer. Voor nu blijft het dus nog even afwachten wat de toekomst brengt voor de talentvolle middenvelder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *