Maurice Steijn uit zijn ontevredenheid over de training van Ajax

ajax

De nieuwe coach van Ajax, Maurice Steijn, is niet tevreden met de prestaties op de training

Tijdens de training van woensdag liet Maurice Steijn, de kersverse coach van Ajax, zijn ontevredenheid blijken over de manier waarop zijn spelers een pass-en-trapvorm uitvoerden. Steijn was duidelijk gefrustreerd en schreeuwde naar zijn spelers: ‘Jongens, help elkaar nou, g*dverdomme!’

Als nieuwe coach van Ajax heeft Steijn de taak om het team naar succes te leiden. Hij is vastbesloten om de spelers te motiveren en te zorgen voor een goede teamdynamiek. Tijdens de trainingen legt hij de nadruk op samenwerking en communicatie tussen de spelers.

De pass-en-trapvorm is een oefening waarbij spelers moeten samenwerken om de bal snel en nauwkeurig over te spelen. Het doel is om de spelers te laten wennen aan het snelle en dynamische spel dat Ajax kenmerkt. Steijn was echter niet tevreden met de uitvoering van deze oefening en uitte zijn frustratie op luide toon.

Steijn benadrukte het belang van teamwork en riep zijn spelers op om elkaar te helpen. Hij wil dat ze elkaar ondersteunen en samenwerken om succes te behalen. Als coach is hij vastbesloten om het beste uit zijn spelers te halen en hen te motiveren om als een hecht team te functioneren.

De reactie van Steijn tijdens de training laat zien dat hij hoge verwachtingen heeft van zijn spelers. Hij wil dat ze zich volledig inzetten en hun best doen om te slagen. Hoewel het een uitdaging kan zijn om aan deze verwachtingen te voldoen, is het ook een kans voor de spelers om te groeien en zich te ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *