Arne Slot: Komst Luka Ivanusec naar Feyenoord nog onzeker

feyenoord

Arne Slot, de 44-jarige trainer van Feyenoord, heeft laten weten dat de komst van Luka Ivanusec naar de club nog geen zekerheid is. In een interview met ESPN onthulde Slot dat Feyenoord momenteel bezig is met meerdere spelers voor de linksbuitenpositie.

De geruchten over de mogelijke transfer van Ivanusec naar Feyenoord zijn de afgelopen tijd toegenomen. De 23-jarige Kroatische aanvaller heeft indruk gemaakt bij zijn huidige club Dinamo Zagreb en wordt gezien als een veelbelovend talent. Echter, Slot benadrukte dat er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt.

Volgens Slot is Feyenoord actief op zoek naar versterkingen voor de linksbuitenpositie, maar er zijn meerdere spelers in beeld. De club wil ervoor zorgen dat ze de juiste keuze maken en de beste speler voor die positie aantrekken. Slot gaf aan dat het belangrijk is om geduldig te zijn en de juiste beslissing te nemen.

De komst van Ivanusec zou een grote aanwinst zijn voor Feyenoord. Hij staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Met zijn aanvallende kwaliteiten zou hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Slot.

Slot benadrukte echter dat het nog te vroeg is om te zeggen of Ivanusec daadwerkelijk naar Feyenoord zal komen. Er zijn nog verschillende factoren die een rol spelen bij een transfer, zoals financiële afspraken en persoonlijke voorkeuren van de speler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *