Marcel Keizer tekent contract bij Al-Shabab in Saudi-Arabië

marcel-keizer

Marcel Keizer, voormalig trainer van Ajax en Al-Jazira, heeft een nieuwe uitdaging gevonden in Saudi-Arabië. Hij heeft een contract getekend bij Al-Shabab, een voetbalclub in het land.

Na zijn vertrek bij Ajax in 2017 heeft Keizer verschillende clubs getraind, waaronder Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten. Nu heeft hij besloten om zijn carrière voort te zetten bij Al-Shabab.

Al-Shabab is een bekende club in Saudi-Arabië en heeft een rijke geschiedenis in het nationale voetbal. De club heeft in het verleden verschillende successen behaald, waaronder het winnen van de Saudi Professional League en de Saudi King’s Cup.

Keizer zal de uitdaging aangaan om Al-Shabab naar nieuwe successen te leiden. Hij brengt zijn ervaring en expertise mee naar de club, waar hij hoopt een positieve impact te hebben op het team en de spelers.

De keuze voor Saudi-Arabië als volgende bestemming is een interessante stap voor Keizer. Het land heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het aantrekken van internationale trainers en spelers om het niveau van het voetbal te verhogen.

Keizer zal ongetwijfeld te maken krijgen met nieuwe uitdagingen en culturele verschillen in Saudi-Arabië. Het is belangrijk dat hij zich aanpast aan de lokale omstandigheden en de verwachtingen van de club en fans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *